ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Κορωνοϊός: Οι φίλαθλοι της Γουέστ Χαμ θα «μπουν» στο γήπεδο μέσω… τηλεδιάσκεψης

Η Γουέστ Χαμ συζητάει με τους φιλάθλους της το ενδεχόμενο να δείχνει μέσω τηλεδιάσκεψης τα πρόσωπά τους εντός γηπέδου κατά την διάρκεια των αγώνων, ώστε να βελτιώσει την ατμόσφαιρα στα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Στην Ουγγαρία, η Φερεντσβάρος έβαλε συνθήματα φιλάθλων στα μεγάφωνα, προκειμένου να γίνει λίγο πιο… εύπεπτη η απουσία κόσμου από τα γήπεδα, την ώρα που στην Γερμανία επιλέγουν την λύση με τους χάρτινους φιλάθλους και στη Νότια Κορέα τις… σεξουαλικές κούκλες.

Στην Αγγλία και ενόψει της επανέναρξης της Premier League, η Γουέστ Χαμ συζητάει με τους φιλάθλους της την πιθανότητα να δείχνει τα πρόσωπά τους μέσω τηλεδιάσκεψης στα μάτριξ του γηπέδου, ώστε να νιώθουν οι παίκτες λίγο πιο κοντά τον κόσμο τους.

Τα Σφυριά του Ντέιβιντ Μόγες παλεύουν για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία (είναι στην 16η θέση και ισόβαθμα με την 18η Μπόρνμουθ) και κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη, έστω και αν οι φίλαθλοι θα πρέπει, πιθανότατα, να περιμένουν τουλάχιστον έως τα μέσα της επόμενης σεζόν, για να επιστρέψουν στα γήπεδα, ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το σύστημα Zoom επιτρέπει έως και χίλιες ταυτόχρονες συνδέσεις και, με δεδομένη την ύπαρξη δύο τεράστιων οθονών στο γήπεδο της Γουέστ Χαμ, θα υπάρχει η αίσθηση ότι δύο χιλιάδες φίλαθλοι θα στηρίζουν την ομάδα, έστω και αν δεν θα έχουν δικαίωμα να βλέπουν το ματς, αφού κάτι τέτοιο αντιτίθεται στους κανονισμούς για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button