Ποδόσφαιρο

Κοντά σε συμφωνία με τον Κουέστα!

Μία από τις πιο σημαντικές εκκρεμότητες είναι έτοιμος να κλείσει θετικά ο Άρης, με τον Ισπανό γκολκίπερ να είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο για τα δύο επόμενα χρόνια.

Η ενημέρωση από τις επαφές που είχαν οι Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος, θέλει τον Αργεντινό τεχνικό να εισηγείται στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης την παραμονή του Χουλιάν Κουέστα. Η συγκεκριμένη υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς υπάρχει προσέγγιση από τον ΑΠΟΕΛ στον Ισπανό τερματοφύλακα του Άρη, αλλά όλα δείχνουν πως ο Άρης έκανε την κατάλληλη κίνηση τις τελευταίες ώρες και αναμένεται να ακούσει το πολυπόθητο «ναι» από την πλευρά του Κουέστα για νέο διετές συμβόλαιο.

Ο 31χρονος Ισπανός τερματοφύλακας είχε έρθει στον Άρη το καλοκαίρι του 2018 ως ελεύθερος από τη Βίσλα Κρακοβίας και έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 115 αγώνες, τους 98 στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Χερμάν Μπούργος εισηγήθηκε την παραμονή του, η διοίκηση κατέθεσε πρόταση και όλα δείχνουν πως ο Κουέστα ετοιμάζεται να πει το «ναι» και να μείνει στον Άρη μέχρι το 2024.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button