Ποδόσφαιρο

Κονσεϊσάο: Ο παίκτης του πήγε στο νοσοκομείο, αλλά τον ενδιέφερε μόνο η διαιτησία

Σοκαριστικές ήταν οι δηλώσεις του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο ματς της Πόρτο με την Μπελενένσες που αποτυπώνουν την λογική του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι Πόρτο-Μπελενένσες σημαδεύτηκε από τον πολύ άσχημο τραυματισμό του Νανού, σε σύγκρουση που είχε με τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας.

Ενώ όλος ο κόσμος ασχολούταν με το περιστατικό προκάλεσαν σοκ οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο Πορτογάλος αντί να ευχηθεί περαστικά στον παίκτη του και να αφήσει τα υπόλοιπα στην «άκρη» προτίμησε να κάνει αναφορά μόνο για την διαιτησία και τον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να δικαιολογήσει το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του και να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Διαβάστε όσα είπε:

“Δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν πράγματα ειλικρινά που δεν καταλαβαίνω στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Το να παίζεις σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο λένε πως είναι το ίδιο, αλλά είναι χειρότερο για μια ομάδα που θέλει να αναλάβει πρωτοβουλίες στο παιχνίδι. Είναι πιο εύκολο να αμυνθείς παρά να επιτεθείς σ’ έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω πώς γίνονται παιχνίδια σε τέτοια γήπεδα. Είναι αδιανόητο να παίξεις ποδόσφαιρο.

Είδα μια διαιτησία που δεν θυμάμαι άλλη φορά. Σε ποιο σημείο έρχεται να διαιτητεύσει ένας διαιτητής που βρίσκεται υπό αμφισβήτηση μια αναμέτρηση που μπορεί να είναι καθοριστική για τον τίτλο; Υπήρχαν παίκτες που σε τρεις διαφορετικές φάσεις έπρεπε να αποβληθούν. Έχω παίκτες που είναι θυμωμένοι. Το πέναλτι είναι πέναλτι οπουδήποτε στον κόσμο. Σήμερα εδώ μας εξαπάτησαν, μας λήστεψαν. Αναζητήσαμε το αποτέλεσμα. Θεωρήσαμε το να σκοράρουμε το πρώτο γκολ θα είναι διαφορετικό. Η Μπελενένσες έπαιξε όσο καλή άμυνα μπορούσε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button