Ερασιτέχνης

Κολύμβηση: Από… βλάβη έχασε την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού των Ανδρών ο 17χρονος Σίσκος!

Ο Απόστολος Σίσκος συνεχίζει να καταπλήσσει τον κόσμο της κολύμβησης! Ο πρωταθλητής του Άρη στα 17 χρόνια του διαπρέπει και σε επίπεδο Ανδρών και μάλιστα σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στους αγώνες που γίνονται στη Ρώμη, ο Σίσκος κατάφερε να πάρει την 5η θέση στη 2η ημιτελική σειρά των 200μ. ύπτιο και αρχικά να πλασαριστεί 8ος στη γενική κατάταξη των ημιτελικών, κάτι που του χάρισε την πρόκριση στον αυριανό τελικό (Σάββατο 13/8, 19:10 ώρα Ελλάδας) του αγωνίσματος. Προσωρινά όμως…

Από βλάβη στον ιμάντα εκκίνησης ο Γάλλος Μπρουάρ δεν μπόρεσε να κολυμπήσει και οι Γάλλοι έκαναν ένσταση και την κέρδισαν. Στην ατομική χρονομέτρηση που έγινε με μεγάλη καθυστέρηση, ο Γιοάν Εντογιέ Μπρουάρντ κολύμπησε σε 1:56.39 και πήρε αυτός το εισιτήριο για τον τελικό και μάλιστα με τη 2η επίδοση για να αφήσει εκτός, 9ο τον Απόστολο Σίσκο.

Αυτό δεν αναιρεί την εκπληκτική παρουσία του Σίσκου. Ο χρόνος του 1.58.66, μάλιστα, είναι νέο πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων (προηγούμενο δικό του 1.58.96 από το Ευρωπαϊκό Εφήβων του Οτοπένι στις 5/7 φέτος)!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button