Ποδόσφαιρο

Κολτσίδας: «Αν παίξουμε όπως πέρυσι θα περάσουμε την Αστάνα, να αντέξει τον πόλεμο η διοίκηση»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Κολτσίδας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το αν ο Άρης έχει αργήσει στις μεταγραφές:

Δεν γνωρίζω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνονται οι μεταγραφές, υπάρχουν και κάποιες ιδιαιτερώτητες. Σίγουρα όλοι θέλαμε να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι, να έχουν μπολιαστεί.

Σίγουρα ο προπονητής και η διοίκηση γνωρίζουν ότι χρειάζονται συγκεκριμένοι παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Προφανώς γίνονται κάποιες συζητήσεις και δεν έχουν κατασταλάξει.

Για το αν είναι αισιόδοξος για το ματς με την Αστάνα:

Η χθεσινή ομάδα, αν έχει την ίδια απόδοση με πέρυσι είμαι σούπερ-ευχαριστημένος για το παιχνίδι με την Αστάνα. Αυτοί που παίξανε, συν ή πλην έναν παίκτη. Πρέπει να είναι όλοι στον απαραίτητο βαθμό ετοιμότητας.

Eφόσον προκριθούμε από την Αστάνα θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα. Είναι δύο ποδοσφαιριστές στην Θεσσαλονίκη, στα επόμενα παιχνίδια θα βοηθήσουν και περισσότερο.

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν έρθει για να βοηθήσουν την ομάδα.

Για το εύκολο γκολ που λείπει από τον Άρη:

Σε όλες τις ομάδες του κόσμου το γκολ πληρώνεται και είναι δύσκολο. Είδαμε στο Euro ότι η Ισπανία είχε τον Μοράτα σέντερ φορ που δεν έβαζε γκολ. Ο Κέιν στην Αγγλία δεν έβαζε γκολ. Δεν είναι καλοί ποδοσφαιριστές;

Στο ποδόσφαιρο οι καλοί ποδοσφαιριστές είναι οι επιθετικοί, μακάρι να είχαμε τον Μέσι και το Ρονάλντο.

Για τον Μήτρογλου:

Το παιδί είχε το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Χθες μπήκε με καλή διάθεση και προσπάθησε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει επηρεαστεί.

Για τον Ασλανίδη:

Δεν θα πούμε τίποτα. Το παιδί μακάρι να είναι γερό και σιγά-σιγά να μπει στην ομάδα, να βοηθήσει όπου και όποτε χρειαστεί.

Για το κυνήγι που τρώει ο Άρης:

Είναι παλιές ιστορίες αυτές που συνεχίζουν. Είναι σίγουρο ότι επειδή ο Άρης έχει πάει ψηλά θα δημιουργήσει αντιπάθειες αλλά και κυνηγητό. Αυτό που έχει ο Άρης να κάνει είναι να συσπειρωθεί και να κλείσει ότι τρύπες υπάρχουν, να μην μπορεί να τον ακουμπήσει κανείς.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, και σίγουρα και η πολιτική της ομάδας παίζει ρόλο.

Ενώ συνέχισε:

Κάθε φορά κάτι συμβαίνει για να συζητάμε, απίστευτα πράγματα. Τιμωρίες από παίκτες που δεν ξέρουμε που ήταν και τι έκαναν, ας σταματήσει αυτό να ξεκινήσουμε να μιλάμε για άλλα πράγματα, για ποδόσφαιρο. Η μία επιτροπή, η άλλη επιτροπή, το CAS, πρέπει να σταματήσει αυτό.

Όλοι πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και η διοίκηση να δει πως μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη από αυτές τις επιθέσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button