Ποδόσφαιρο

Κοβαλίβκα: Δίλημμα για την θέση του φορ

Ο Άρης υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (17/09, 21:00) την Κόλος Κοβαλίβκα στο πλαίσιο του δευτέρου προκριματικού γύρου του Europa League, και ο προπονητής των Ουκρανών, Ρούσλαν Κοστίσιν, αντιμετωπίζει ένα δίλημμα.

Η αποψινή (17/09) θα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση στη σύντομη ιστορία της Κόλος Κοβαλίβκα, για την οποία όλο το ταξίδι στην Ελλάδα και ο αγώνας με τον Άρη «είναι γιορτή», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Ρούσλαν Κοστίσιν στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής των Ουκρανών αντιμετωπίζει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά στην επιλογή επιθετικού, ανάμεσα στον Σελέζνιοφ και τον Λισένκο.

Ο πρώτος είναι ο μοναδικός παίκτης της Κόλος με ευρωπαϊκή εμπειρία – και μάλιστα σπουδαία – αφού έχει παίξει πέντε φορές στο Europa League, έφτασε ως τον τελικό με τη Ντνίπρο, έχει παίξει στο Champions League με τη Σακχτάρ, αλλά και σε δύο EURO με την Εθνική Ουκρανίας. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του ουκρανικού πρωταθλήματος, και αυτό τον καθιστά το βαρύτερο όνομα που έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα της Κόλος.

Ο Σελέζνιοφ, όμως, αντιμετώπιζε την προηγούμενη εβδομάδα έναν τραυματισμό, που τον κράτησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με την Λβιβ.

Εκεί, η Κόλος εγκαινίασε το νέο, αναπλασμένο γήπεδο της με ευρεία νίκη (4-0). Πρωταγωνιστής του αγώνα; Ο Λισένκο. Με 2 γκολ και ένα δοκάρι, ο 31 ετών επιθετικός βροντοφώναξε στον Κοστίσιν ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και τον Άρη.

Έτσι, λοιπόν, το δίλημμα που προκύπτει είναι το εξής: το σχετικά ανέτοιμο αλλά έμπειρο αστέρι Σελέζνιοφ; Ή τον Λισένκο που διανύει περίοδο φορμαρίσματος;

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button