ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Κλοπ: «Οι παίκτες μου δίνουν ήδη το 100%, δεν άλλαξε κάτι αφότου ανακοίνωσα ότι αποχωρώ»

Ενόψει του κρίσιμου αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ στο «Emirates», σήμερα Κυριακή (04/02), ο Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε για τους παίκτες του, τονίζοντας πως ήδη δίνουν το 100% τους και δεν χρειάζεται να πάρουν άλλα κίνητρα από την επικείμενη αποχώρησή του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ απασχόλησε τα media παγκοσμίως για μέρες, μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση αποχώρησής του από το «τιμόνι» της Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Ο 56χρονος τεχνικός που γνωστοποίησε την πρόθεσή του να φύγει, τόνισε, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ανακοίνωσης, ότι τα καλύτερα είναι μπροστά του με τους Reds.

Η ομάδα του βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League μετά από 22 αγώνες και έχει κλείσει μια θέση στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Είναι στον τελικό του Carabao Cup και της φάσης των 16 του Europa League.

Κι ο Κλοπ επιμένει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει αφού ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει.

«Αν δεν ανακοίνωνα αυτό που ανακοίνωσα πριν από μια εβδομάδα, τι θα ήταν διαφορετικό;» είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους. «Η μόνη μικρή διαφορά είναι ότι τώρα λένε: “Για τον Γιούργκεν”. Αυτό είναι το μόνο πράγμα.

«Φυσικά, θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα. Αν ξέρω ότι έχουμε πραγματικά μια ευκαιρία; Επειδή φαίνεται ότι μπορούμε να είμαστε γύρω από αυτό, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν… Απλώς δεν μπορώ να το σκέφτομαι. Δεν είμαι ονειροπόλος», τόνισε.

«Αν [η αποχώρησή μου] μπορεί να δημιουργήσει λίγο επιπλέον %, θα ήταν καλό, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζεται γιατί είμαστε ήδη στο 100%, και αυτό είναι εντάξει».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button