ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Κλοπ: «Η Λούτον αντιμετώπιζε τις στημένες φάσεις σαν πάλη»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ισοπαλία απέναντι στη Λούτον δήλωσε πως η διαχείριση των στημένων φάσεων έμοιαζαν πιο πολύ με πάλη παρά ποδόσφαιρο.

Η Λίβερπουλ «γκέλαρε» το απόγευμα της Κυριακής (05/11) στην έδρα της Λούτον για την 11η αγωνιστική της Premier League, με το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ του Ντίαζ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία και αναφέρθηκε στη φάση όπου ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έπεσε στο πάτωμα από κίνηση του αντιπάλου και δεν τιμωρήθηκε.

Ο προπονητής των Reds σχολίασε επίσης το γεγονός πως η αντιμετώπιση στις στημένες φάσεις από τη Λούτον θύμιζαν περισσότερο πάλη παρά ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά είπε: «Σέβομαι πολύ αυτό που κάνουν, αλλά ο τρόπος με τον οποίο υπερασπίζονται τις στημένες φάσεις, αν το δεις πίσω, είναι πάλη. Δεν είναι στην άκρη, είναι στη λάθος πλευρά της. Αλλά δεν τιμωρούνται, οπότε γιατί να το αλλάξουν;

Υπήρξε μια μικρή συζήτηση γύρω από αυτό (στη γραμμή του γηπέδου). Σκεφτήκαμε πριν σκοράρουν – όχι το ίδιο το γκολ – όταν ο αντίπαλος του Βίρτζιλ τον έριξε κάτω, νομίζω ότι ήταν ένας καλός πόντος που σημειώθηκε στην πάλη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button