Ποδόσφαιρο

Κλοπ για ανανέωση Σαλάχ: «Δεν λύνεται με ένα φλιτζάνι τσάι το απόγευμα»

Στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μο Σαλάχ αναφέρθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως είναι ένα δύσκολο θέμα, όμως υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της σημερινής (07/12, 22:00) εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μίλαν για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε μεταξύ άλλων και για την ανανέωση του συμβολαίου του Μο Σαλάχ.

Ο 29χρονος επιθετικός με πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στον σύλλογο, ενώ παράλληλα πέταξε το… μπαλάκι στην πλευρά του συλλόγου, τονίζοντας πως είναι στο χέρι της ομάδας η ανανέωσή του.

Ερωτηθείς για το θέμα αυτό, ο Κλοπ δήλωσε πως υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για επίτευξη της συμφωνίας, ωστόσο η ανανέωση ενός συμβολαίου με έναν παίκτη στο βεληνεκές του Σαλάχ πάντα χρειάζεται χρόνο και προσεκτικές κινήσεις.

«Με τον Σαλάχ μιλάμε καθημερινά. Η επέκταση ενός συμβολαίου με έναν παίκτη όπως ο Μο δεν είναι κάτι που κάνεις όπως το να συναντιέσαι για ένα φλιτζάνι τσάι το απόγευμα και καταλήγεις συμφωνία. Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα άλλο να πεις γι’ αυτό.

Ο Σαλάχ είναι καλά, όπως και εγώ. Νομίζω ότι αυτό που θέλουμε όλοι είναι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και αυτό χρειάζονται χρόνο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button