ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Κλοπ: «Αν ψάχνετε ειδικό για πρωταθλητή Αγγλίας, τότε μάλλον δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε την ήττα της ομάδας του από την Άρσεναλ.

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 3-1 από την Άρσεναλ στο «Emirates», μετά από 15 συνεχόμενες αγωνιστικές. Ο Γιούργκεν Κλοπ, στη συνέντευξη Τύπου, μίλησε για την αναμέτρηση, την κόντρα με την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ σχολίασε με χιούμορ την μέχρι τώρα πορεία του στην Premier League.

«Από την αρχή του αγώνα φάνηκε πως δεν θα ήταν η μέρα μας, αλλά ίσως μπορούσαμε να την κάνουμε δική μας στο δεύτερο ημίχρονο, όπου η αρχή μας ήταν πολύ καλή. Είναι μία ακόμη απόδειξη που δείχνει τη σημασία που έχει το μομέντουμ. Στο πρώτο ημίχρονο η Άρσεναλ δεν ξεκίνησε καλά, αλλά είναι ξεκάθαρο πως δεν παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο καταλάβαμε καλύτερα πως πάει το παιχνίδι. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεχτήκαμε ένα πολύ περίεργο γκολ. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά, αλλά με αυτούς τους παίκτες μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Πριν μερικές εβδομάδες κερδίσαμε, σε αυτό εδώ το γήπεδο, με την εικόνα του ημιχρόνου να είναι παρόμοια. Η Άρσεναλ είχε περισσότερες ευκαιρίες από εμάς, ωστόσο η διαφορά ήταν πως δεν δεχτήκαμε γκολ», σχολίασε αναφορικά με το παιχνίδι ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε:

«Κοιτάξτε, αν ψάχνετε κάποιον ειδικό στο να γίνεται πρωταθλητής στην Αγγλία, τότε μάλλον δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος, γιατί τις περισσότερες φορές τερματίσαμε δεύτεροι. Λυπάμαι που το λέω. Πρέπει να κερδίζεις τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και θα ήταν υπέροχο να το είχαμε κάνει σήμερα. Από το σφύριγμα της λήξης και μετά δεν έχω σκεφτεί δευτερόλεπτο τη Μάντσεστερ Σίτι. Πάντα περιμένουμε πως θα κερδίσουν όλα τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται καν να τα παρακολουθούμε, αφού ακόμα και όταν χάνουν 1-0 μετά θα γίνει 3-1. Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα. Σήμερα όλα ήταν εναντίων μας. Δεχτήκαμε μια κόκκινη κάρτα, οι αντίπαλοι δεν πήραν και υπήρχαν διάφορες καταστάσεις που θα μπορούσαν να είναι διαφορετικές. Είναι μια κακή ημέρα στο γραφείο και πρέπει να φροντίσουμε να μην έχουμε ξανά τέτοιες ημέρες».

Η Λίβερπουλ παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 51 βαθμούς, δύο πόντους πάνω από την Άρσεναλ. Η μάχη του τίτλου αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες, αφού η Μάντσεστερ Σίτι, που έχει μαζέψει 46, έχει δύο λιγότερα παιχνίδια και σε περίπτωση που τα κερδίσει θα βρεθεί στην κορυφή της Premier League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button