Ποδόσφαιρο

Κλεόπας: «Περιμένουμε το δημόσιο για να τελειώσει η εκκαθάριση, όλοι δίπλα στον Καρυπίδη»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο εκκαθαριστής της παλιάς ΠΑΕ Άρης, Λάκης Κλεόπας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για την υπόθεση Οριόλ ανέφερε:

Μου έκανε μεγάλη εντύπωσε αυτό το 1.100.000 ευρώ που χρεώθηκε στην νέα ΠΑΕ, δεν έχω σπουδάσει νομικά, έχω σπουδάσει οικονομικά αλλά δεν καταλαβαίνω πως έγινε αυτό.

Είναι τρομερό πλήγμα για τον Άρη, τρομερό πλήγμα για τον Καρυπίδη.

Όταν αποφασίστηκε να γίνει η εκκαθάριση όλοι οι πρόεδροι ήταν εναντίων γιατί τα βάρη θα έπεφταν επάνω τους. Θυμάμαι ότι σε ένα δικαστήριο ένας πρώην πρόεδρος έκανε λεκτική επίθεση σε εμένα γιατί ανέλαβα την συγκεκριμένη ευθύνη.

Ο μόνος που με βοήθησε ήταν ο κ.Γράντας, κανένας άλλος. Στήριξε και ηθικά και οικονομικά.

Για την εκκαθάριση:

Η εκκαθάριση θα είχε λήξει αν δεν ήταν το Ρύσιο. Λογιστικά, οικονομικά έχουμε τον τελικό απολογισμό, αλλά δεν μπορεί να τελειώσει η εκκαθάριση γιατί το Ρύσιο είναι στο όνομα της παλιάς ΠΑΕ. Το θέμα είναι με το ΙΚΑ, το δημόσιο, δεν φταίει ο Άρης.

Eγώ μίλησε με τον κ.Καρυπίδη. Ως παλιά ΠΑΕ έχουμε παραχωρήσει το γήπεδο και το κτήριο του Ρυσίου με χρησιδάνειο, δηλαδή να πληρώνει ρεύμα και νερό.

Το θέμα είναι ότι και τις επενδύσεις που κάνει ο Καρυπίδης δεν μπορεί να τις διαχειριστεί μέχρι να πάρει ο ίδιος το Νέο Ρύσιο.

Για το θέμα Οριόλ:

Είμαστε πάρα πολύ Αρειανοί, εγώ σκέφτηκα να κάνω έναν έρανο, να δώσει από ένα ευρώ ο κάθε Αρειανός να μαζέψουμε το ένα εκατομμύριο. Το είπα αυτό στον Καρυπίδη και μου αρνήθηκε, μου είπε ότι θα το καλύψει μόνος του, ότι θα βρει λύσει.

Πλέον το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει σταθερότητα. Βγήκαμε φέτος τρίτοι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Για το αν τον θυμόμουν όλα αυτά που γίνονται:

Με θυμόμουν πάρα πολύ όλα αυτά, δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνονται. Με τον Άρη ασχολήθηκε μόνο με τον Μενέλαο Χατζηγεωργίου. Πρέπει όλοι οι Αρειανοί να στηρίξουμε την ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button