Ποδόσφαιρο

«Κλειδώνει» το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και επίσημα το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Άρη, μιας και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να «κλειδώσει» και τυπικά.

Όπως συζητήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση του Άκη Μάντζιου με τους ανθρώπους του Άρη, πρόθεση της ομάδας είναι να γίνει το βασικό στάδιο, σε αθλητικό κέντρο εκτός Ελλάδας κι εκεί να δοθούν και μία σειρά από φιλικά παιχνίδια. Σε αντίθεση με πέρσι, που η ομάδα έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Λογικά τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις, με τις ακριβείς ημερομηνίες και το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων.

Οι παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου για εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ενώ δεν αποκλείεται, πριν αναχωρήσει η αποστολή για το εξωτερικό (κάπου στα μέσα Ιουλίου), να βρεθεί για μερικές ημέρες και σε κάποιο ελληνικό αθλητικό κέντρο, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Αυτή είναι μία σκέψη που υπάρχει και έχει συζητηθεί, ωστόσο πολλά περισσότερα θα γίνουν γνωστά όταν υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Άρης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button