Μπάσκετ

Κλήση εισαγγελέα για Γιαννακόπουλο σε έρευνα για υποκίνηση βίας

Για το αδίκημα της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας σε αθλητικούς χώρους καλείται να δώσει εξηγήσεις στην Εισαγγελία Πρωτοδικών -με την ιδιότητα του υπόπτου- ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η κλήση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήρθε στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας με αφορμή αναφορές από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους διαιτητές, για όσα έγιναν στη διάρκεια των τελικών της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και των “ερυθρολεύκων”, από την πλευρά του ιδιοκτήτη της “πράσινης” ΚΑΕ.

Στο πλαίσιο αυτής καλείται να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας σε αθλητικούς χώρους. Η κατάθεσή του θα δοθεί στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Θυμίζουμε ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε κάνει καταγγείλει το Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον αθλητικό εισαγγελέα και την ΟΔΚΕ, για βιντεοσκοπημένες δηλώσεις και αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Επιβαρυντικό ήταν και το φύλλο αγώνα του game 5 για τον ισχυρό άνδρα των πρασίνων, αφού οι διαιτητές ανέφεραν ότι τους επιτέθηκε λεκτικά, κατά τη διαδρομή τους προς τα αποδυτήρια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button