Διεθνή

Κερ: «Ήταν ντροπιαστικό»

Τι δήλωσε ο προπονητής μετά την αναμέτρηση με το Νότιο Σουδάν.

Η Team USA τα βρήκε σκούρα απέναντι στο Νότιο Σουδάν, όμως ένα καλάθι του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο τέλος τη γλίτωσε από το… κάζο (101-100). Βέβαια, όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, όλο αυτό δεν άρεσε στον Στιβ Κερ.

Ο κόουτς των ΗΠΑ, Στιβ Κερ, τόνισε πως δεν έκανε καλή προετοιμασία και πως επέτρεψαν στους αντιπάλους τους από νωρίς να πάρουν ψυχολογία, υπογραμμίζοντας πως όλη η ομάδα του ντρεπόταν στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στιβ Κερ:

«Πιστεύω ότι όλη η ομάδα ντρεπόταν στο ημίχρονο, επειδή ήταν εντελώς εκτός παιχνιδιού και έπεσαν κατά 14 πόντους», είπε αρχικά ο Στιβ Κερ, με τον έμπειρο κόουτς να συμπληρώνει ότι «Δεν έκανα καλή δουλειά να προετοιμάσω την ομάδα. Δε συγκεντρωθήκαμε αρκετά στο τι είναι ικανοί να κάνουν, και φταίω εγώ για αυτό. Νομίζω πως επιτρέψαμε στο Νότιο Σουδάν να πάρει ψυχολογία από νωρίς.

Ήταν υπέροχοι. Έπαιξαν ένα υπέροχο παιχνίδι και το τέλος ήταν καλό για εμάς, ώστε να νιώσουμε πως θα είναι στο Παρίσι και στη Λιλ».

Τέλος, ο Στιβ Κερ ανέφερε πως «Αυτό που μάθαμε με το μπάσκετ των ΗΠΑ είναι ότι το χάσμα έχει κλείσει . Δεν είναι λοιπόν έκπληξη να βλέπεις μια ομάδα του Νοτίου Σουδάν να παίζει πολύ καλά και να σκοράρει τρίποντα (7 στα 14 στο ημίχρονο). Το παιχνίδι έχει βελτιωθεί σε όλο τον κόσμο, αλλά εξακολουθούμε να νιώθουμε ότι ελέγχουμε το αποτέλεσμα με την απόδοσή μας, και ανεξάρτητα από το πόσο καλοί είναι όλοι, εξακολουθούμε να νιώθουμε ότι εξαρτάται από εμάς να καθορίσουμε το αποτέλεσμα με βάση την άμυνά μας και την προσπάθειά μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button