Διεθνή

Κελ: «Ο Χάαλαντ θα παίξει και τη νέα σεζόν στην Ντόρτμουντ»

Πεπεισμένος πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Ντόρτμουντ παρά το έντονο ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή του, εμφανίστηκε ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Σεμπάστιαν Κελ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μοιάζει σαν… ξερολούκουμο εδώ και πολύ καιρό για την μισή ποδοσφαιρική Ευρώπη και βάλε και για το λόγο αυτό ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα έχει αρχίσει ήδη επαφές με κορυφαίους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου (στις συζητήσεις πήρε μέρος και ο πατέρας του παίκτη), ωστόσο οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ δεν μοιάζουν να έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Έχουν συμβόλαιο με τον παίκτη ως το 2024 και θεωρούν πως θα παίζει στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και τη νέα αγωνιστική σεζόν παρά τις εκκωφαντικές μεταγραφικές σειρήνες που ηχούν κάθε τρεις και λίγο στα αυτιά του, με τον αθλητικό διευθυντη της BVB, Σεμπάστιαν Κελ, να στέλνει μάλιστα κρυστάλλινο μήνυμα μέσω συνέντευξής του στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό «Sport1».

«Παρά το φλερτ που υπάρχει με τη μισή Ευρώπη και τον Μίνο Ραϊόλα που τον σπρώχνει προς το αντίο, ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα παίζει και τη νέα σεζόν στην Ντόρτμουντ. Είναι απόλυτα σύμφωνος, τον βλέπω καθημερινά και ταυτίζεται απόλυτα με το σύλλογο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της έχει διαμηνύσει πως δεν θα συζητήσει για τον 20χρονο Νορβηγό επιθετικό με ένα ποσό χαμηλότερο των 180 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο εδώ θα πρέπει να επισημανθεί πως σημαντικό ρόλο στις όποιες διαπραγματεύσεις θα παίξει το αν οι κιτρινόμαυροι θα παίζουν τη σεζόν 2021-22 στο Champions League.

Αυτή τη στιγμή είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga και στο -1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και είναι προφανές πως αν μείνουν εκτός 4άδας θα δεχτούν τρομερή πίεση, τόσο από υποψήφιους αγοραστές για να ρίξουν την τιμή τους όσο και από τον ίδιο τον παίκτη που θα θέλει λογικά να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που θα είναι παρούσα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται πως αν και η Ντόρτμουντ έχει αποκλειστεί φέτος στη φάση των «16» του Champions League (δύο ήττες από την Μάντσεστερ Σίτι), ο Χάαλαντ είναι πρώτος σκόρερ του θεσμού με 10 γκολ ενώ συνολικά μετράει φέτος 37 γκολ σε 38 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Βεστφαλίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button