Ποδόσφαιρο

Κεκλεισμένων των θυρών τα εντός έδρας παιχνίδια της Τσέλσι

Σε άδειες εξέδρες θα παίξει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League από εδώ κι έπειτα η Τσέλσι, λόγω των κυρώσεων που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Την πρόκριση της στα προημιτελικά του Champions League εξασφάλισε η Τσέλσι, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στον εκτός έδρας αγώνα με την Λιλ, για την φάση των «16» έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Athletic», οι κυρώσεις που έχει επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον Ρομάν Αμπράμοβιτς τα εντός έδρας παιχνίδια στην συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών σε περίπτωση που τελικά δεν καταστεί δυνατή η αλλαγή ιδιοκτησίας στους «μπλε».

Σε αντίθεση με το Champions League, στην Premier League επιτρέπεται μόνο η παρουσία κατόχων διαρκείας στα ματς της Τσέλσι. Στο πρόσφατο ματς κόντρα στην Νιουκάστλ, το γήπεδο ήταν γεμάτο, καθώς τα εισιτήρια είχαν διατεθεί προτού γίνει γνωστή η τιμωρία στον Αμπτράμοβιτς, ωστόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η αγγλική ομάδα θα στερηθεί τον κόσμο της.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button