ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Κβαρατσχέλια: “Η καλύτερη μέρα της ζωής μου”

Η Γεωργία στην πρώτη της συμμετοχή σε Euro πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση στους “16”, με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια να την οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο 23χρονος επιθετικός της Νάπολι, που πήρε και τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, δήλωσε πανευτυχής για τον θρίαμβο της ομάδας του και τη νίκη επί της Πορτογαλίας, τονίζοντας πως η χαρά του δεν συγκρίνεται ούτε με την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος.

“Δεν ήταν χάρη σε ένα άτομο άτομο, αλλά οφείλεται σ’ όλη την ομάδα. Δείξαμε σε όλους ότι μπορούμε πραγματικά να παίξουμε σ’ αυτή τη διοργάνωση.

Αρχίζουμε να κερδίζουμε και είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα, από αύριο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη φάση των “16”.

Αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μας. Γράψαμε ιστορία. Κανείς δεν θα το πίστευε, κανείς δεν πίστευε ότι θα νικούσαμε την Πορτογαλία, αλλά είμαστε μια δυνατή ομάδα.

Το Scudetto ήταν μια αξέχαστη στιγμή για μένα, αλλά είμαι πιο χαρούμενος σήμερα γιατί όταν παίζεις για τη χώρα σου είσαι περήφανος.

Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Έχω πραγματοποιήσει άλλο ένα όνειρο. Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια τα συναισθήματά μου, είμαι τόσο χαρούμενος”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button