Ποδόσφαιρο

Κατηγορηματική διάψευση από τον μάνατζερ του Μορουτσάν

Δεν κοπάζει ο θόρυβος στη Ρουμανία γύρω από το μέλλον του Ολιμπίου Μορουτσάν, με νέα δημοσιεύματα να επαναφέρουν σενάρια επιστροφής του ποδοσφαιριστή στην πατρίδα του.

Τις τελευταίες ημέρες, φήμες ήθελαν τον Ρουμάνο μεσοεπιθετικό να εξετάζει το ενδεχόμενο επαναπατρισμού, με ομάδες όπως η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα και η Ραπίντ να εμφανίζονται ως πιθανοί προορισμοί.

Τα συγκεκριμένα σενάρια προκάλεσαν την αντίδραση του μάνατζερ του παίκτη, Τζιοβάνι Μπεκάλι, ο οποίος ρωτήθηκε από τοπικό μέσο για το κατά πόσο υπάρχει βάση σε αυτά τα δημοσιεύματα. Η απάντησή του ήταν απολύτως ξεκάθαρη και δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας.

Μιλώντας στο digisport.ro, ο Μπεκάλι ανέφερε:

«Όχι (για την επιστροφή του Μορουτσάν στη Ρουμανία). Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, fake news. Είναι τώρα στον Άρη, θα δούμε τι θα συμβεί. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν βρίσκεται τώρα στη Ρουμανία. Αποκλείεται να είναι στη Ρουμανία».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button