Ποδόσφαιρο

«Καταρχήν συμφωνία της Μπαρτσελόνα με Μέσι»

Τις βάσεις για την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα, όπως όλα δείχνουν έχει βάλει ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση των «μπλαουγκράνα» για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Σε διακοπές βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα.

Πάραυτα ο άσος της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία, με την διοίκηση των «μπλαουγκράνα» προκειμένου να παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου, συνεχίζοντας παράλληλα την σχέση ζωής που υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν και τον σύλλογο της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «Sport», το συμβόλαιο που θα υπογράψουν μεταξύ τους οι δύο πλευρές, δεν θα είναι διετούς διάρκειας αλλά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, παρά τις σκέψεις που υπήρχαν στο μυαλό του Μέσι για το MLS.

Σ΄ότι έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος, η «Sport» αναφέρει ότι οι απολαβές του Αργεντινού άσου θα είναι μειωμένες κατά 50%, εξέλιξη την οποία ο ίδιος αποδέχτηκε λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η Μπαρτσελόνα

«Είναι πλέον πολύ προχωρημένο και δεν φαίνεται να μπορεί να στραβώσει» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button