Ποδόσφαιρο

Καταλήγει σε συμφωνία για το τηλεοπτικό!

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Άρη να έχει καταλήξει σε συμφωνία με την Cosmote TV, οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται, χωρίς πάντως να αμφισβητείται ότι οι επαφές των δύο πλευρών είναι προχωρημένες.

Το ενδιαφέρον της Cosmote TV είναι αρκετά έντονο, όσον αφορά την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΠΑΕ Άρης, δίχως αυτό να σημαίνει ότι οι κιτρινόμαυροι επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που τους θέλουν να έχουν προχωρήσει σε τελική συμφωνία.

Το σίγουρο είναι ότι θέληση των ανθρώπων του Άρη είναι να εξαργυρώσουν την καλή πορεία που κάνει η ομάδα στα τελευταία χρόνια. Ο Άρης είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο Πρωτάθλημα, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση, όπως και την προηγούμενη σεζόν και εξασφάλισε θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Υπάρχουν και τα νούμερα τηλεθέασης, που είναι μεγαλύτερα συγκριτικά με την αξία του τηλεοπτικού συμβολαίου που είχε ο Άρης στα προηγούμενα χρόνια, οπότε είναι λογικό να υπάρχει πρόθεση υπογραφής συμβολαίου αντίστοιχου της αγωνιστικής, αλλά και εμπορικής αξίας της ομάδας.

Στο προηγούμενο διάστημα οι κιτρινόμαυροι προχώρησαν σε τελικές επαφές με τους ενδιαφερόμενους, δηλαδή τα δύο συνδρομητικά κανάλια και απ’ ότι όλα δείχνουν δεν θα αργήσουν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους, για το κανάλι που θα δείχνει τα παιχνίδια της ομάδας την επόμενη σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button