Ποδόσφαιρο

Καταλήγει σε ενδεκάδα για Λαμία

Στην τελική της ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (15/05, 18.00) παιχνίδι στην έδρα της Λαμίας και χθες φανερώθηκαν μερικές από τις σκέψεις του Άκη Μάντζιου, σε ό,τι αφορά τις επιλογές του στην αρχική 11άδα.

Σε αυτό το παιχνίδι είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους δύο τιμωρημένους, Γιακούμπ Μπράμπετς και Ζαν Ζουλ, καθώς επίσης και στον Φραν Βέλεθ, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αυχένα και δεν είναι σε θέση να δηλώσει παρών στα πλάνα του προπονητή. Απόντος του Ισπανού, ο Λίντσεϊ Ρόουζ είναι η μοναδική επιλογή στην άμυνα κι αυτός που θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Φαμπιάνο, ενώ ο Βερστράτε θα καλύψει το κενό του Ζουλ.

Αλλαγές ωστόσο αναμένεται να προκύψουν και σε άλλες θέσεις, στο πλαίσιο της διαχείρισης του ρόστερ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs κι ενόψει του τελικού της 25ης Μαϊου, όπου ο Μάντζιος ποντάρει πολύ στην αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του και κυρίως των κομβικών παικτών που θα χρησιμοποιήσει στην αρχική 11άδα στο Πανθεσσαλικό.

Στη Λαμία για παράδειγμα υπάρχει πιθανότητα να πάρουν συμμετοχή ακόμη και παίκτες οι οποίοι έχουν περιορισμένο χρόνο τον τελευταίο μήνα, όπως είναι οι Κάρλσον, Πάρντο και Φατόρε. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στη σημερινή προπόνηση, η οποία θα γίνει πριν η αποστολή αναχωρήσει για τη Λαμία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button