Ποδόσφαιρο

Καταγγελία Κούγια για Γιάννη Παπαδόπουλο και τη σχέση του με την ΑΕΚ

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ έκανε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, ζητώντας να ανοίξει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης των εκλογών των ΕΠΣ.

Στις 29 Ιουλίου η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ είχε απαλλάξει όλα τα φυσικά πρόσωπα, αλλά και την ΠΑΕ ΑΕΚ από τις καταγγελίες που είχαν γίνει για εμπλοκή στην εκλογική διαδικασία Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Είναι η γνωστή ιστορία στην οποία υπήρξαν καταθέσεις για μπράβους, χρήματα και για εμπλοκή των Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο. Μάλιστα, η αρχική εισήγηση του ερευνητή, κ. Αθανασίου, ήταν δια βίου αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, τον Άγγελο Δανιήλ, όπως επίσης και -10 βαθμούς στην ΑΕΚ.

Μετά την ακροαματική διαδικασία, ο κ. Αθανασίου είχε προτείνει πρόστιμο 10.000 ευρώ στον Γιάννη Παπαδόπουλο τον οποίο χαρακτήρισε «εν πράγμασι αξιωματούχο της ΑΕΚ» και για αυτό πρότεινε και πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Τελικά η Επιτροπή Δεοντολογίας τους είχε απαλλάξει όλους και τον Γιάννη Παπαδόπουλο, με το σκεπτικό να αναφέρει πως δεν προέκυψε σύνδεσή του με τις εκλογές.

Λίγους μήνες μετά ο Γιάννης Παπαδόπουλος εμφανίζεται σε όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ και βρισκόταν και σε εκείνο με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Μάλιστα ήταν ένας από τους πέντε αξιωματούχους της ΑΕΚ που τιμωρήθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague (Δημητριάδης, Κονέ, Γιάννης και Χρήστος Παπαδημητρίου ήταν οι άλλοι τέσσερις) με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν μήνα. Μια απόφαση που επί της ουσίας αποδεικνύει την ενασχόληση του Γιάννη Παπαδόπουλο με το ποδόσφαιρο και φυσικά με την ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού τιμωρήθηκε ως στέλεχός της.

Η απόδειξη αυτής της σχέσης οφείλει να ανοίξει και πάλι εκείνη την «σκοτεινή» υπόθεση των εκλογών των ΕΠΣ. Ο Αλέξης Κούγιας, μάλιστα, έκανε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, προκειμένου να ανοίξει ξανά η Επιτροπή Δεοντολογίας τον φάκελο κατά του Γιάννη Παπαδόπουλου σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση των εκλογών.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ θεωρεί και αναφέρει στην καταγγελία του πως από τη στιγμή που ο Γιάννη Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε για το ματς ΟΦΗ – ΑΕΚ αυτομάτως προέκυψαν στοιχεία σύνδεσης του με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Με την καταγγελία του ο πρόεδρος της ΑΕΛ ζητεί αναψηλάφηση της υπόθεσης καθώς ο Γιάννης Παπαδόπουλος απηλλάγη επειδή, σύμφωνα με το σκεπτικό δεν προέκυψε σύνδεσή του με τις εκλογές σε ποδοσφαιρικές ενώσεις.

πηγή: to10.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button