Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Καστρίτης: «Τα παιδιά έδειξαν αντίδραση, πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Άρη στη Συνέντευξη Τύπου.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, η πρώτη σε επίσημα παιχνίδια και Eurocup. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, δεν ήταν εύκολο για εμάς με τόσους τραυματισμούς και έλλειψη ρυθμού.

Έδειξαν ότι δουλεύουν σκληρά και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Ξέρουμε ότι και η Λιετκαμπέλις έχει δυσκολίες με τραυματισμούς, θέλω να ευχηθώ υγεία και καλή τύχη για τη συνέχεια της σεζόν.

Θέλω να συγχαρώ τον κόσμο μας που ήρθε και μας στήριξε και προχωράμε. Η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη.»

Για την αντίδραση της ομάδας και την αλλαγή ψυχολογίας:

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να ξεκινάς με διαδοχικές ήττες, όμως εμείς έτσι χτίζουμε τον χαρακτήρα μας. Ήδη τα παιδιά έδειξαν αντίδραση σήμερα.

Δεν χρειάζεται υπερβολή ούτε στις νίκες ούτε στις ήττες, η διαδικασία είναι συγκεκριμένη για να γίνει η πορεία όπως πρέπει.

Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν δούμε μια σταθερότητα, δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα είμαστε έτοιμοι χωρίς σκαμπανεβάσματα».

Για την εμφάνιση των Ελλήνων παικτών:

«Είμαστε όλοι μια ομάδα, δεν θέλω να ξεχωρίσω παίκτες, πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Σήμερα όλοι ήταν πάρα πολύ θετικοί. Προφανώς μας αρέσει να κοιτάμε τους πόντους, όμως οι παράγοντες είναι πολλοί για να έρθει η νίκη.

Είχαμε κενά διαστήματα όμως το σημαντικό ήταν ότι απαντήσαμε στην αντίδραση της Λιετκαμπέλις»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button