Μπάσκετ

Καστρίτης: «Η Κλουζ ήταν καλύτερη από εμάς-Πιστεύω πως θα ανακάμψουμε»

Τι δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του Άρη από τη Κλουζ.

«Καλή χρονιά σε όλους. Δεν έχω πολλά πράγματα να πω, η Κλουζ ήταν πολύ καλύτερη από εμάς, πιο physical, πιο aggressive και αυτό τους βοήθισε να φτιάξουν καλό μομέντουμ, κυρίως μετά τη δεύτερη περίοδο. Άξιζαν τη νίκη. Είχαμε μερικά καλά διαστήματα, όμως δεν ήταν αρκετά και δεν μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Πιστεύω πως θα ανακάμψουμε»

Για τους 90 πόντους που δέχτηκε ο Άρης: «Ήταν πιο επιθετικοί, πιο physical και είχαν τον τρόπο. ΕΊναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχουν παίκτες επιπέδου Euroleague και 5 εξαιρετικά γκαρντ. Αν τη κάνεις να αισθανθεί άνετα στο γήπεδο της θα το πληρώσεις, δεν βρίσκεται τυχαία στη θέση που βρίσκεται. Πιστεύω ότι θα ανακάμψουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι στη Καρδίτσα.»

Για τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup: «Δεν έχω δει τα άλλα αποτελέσματα, πρώτη φορά το ακούω από εσάς. Σκεφτόμαστε πρώτα απ΄ όλα το παιχνίδι με τη Καρδίτσα. Η ομάδα έχει κάνει υπερπροσπάθεια και θα πρέπει να συνεχίσουμε να το καάνουμε με τον σωστό τρόπο, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για τη πρόκριση στην επόμενη φάση. Βλέπουμε μόνο το παιχνίδι στη Καρδίτσα και πιστεύω πως θα ανακάμψουμε»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button