Ποδόσφαιρο

Καρυπίδης για Μπαλτάκο-Μπένετ, την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον του και τον Μπέο!

Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε από το εξωτερικό και ενημερώθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μπιλίρη για όσα συνέβησαν στη συνάντηση των “6” με Μπαλτάκο και Μπένετ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης δεν παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό από τις αρχικές του θέσεις και καλεί τους Τάκη Μπαλτάκο και Στιβ Μπένετ να παραιτηθούν, αν δεν μπορούν να φέρουν καλύτερους διαιτητές.

Επιπλέον εξέφρασε την έκπληξη και την οργή του για την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον του, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση και επιλεκτική ευαισθησία του εισαγγελέα κ. Μαργαρίτη. «Φαίνεται ότι ακούει μόνο τι λέω εγώ, για κάποιους άλλους κωφεύει», σχολίασε ο Θόδωρος Καρυπίδης στον κύκλο του

Ακόμη, σε ότι αφορά τον Αχιλλέα Μπέο και τα σχόλιά του περί φιλικών αγώνων, ο Καρυπιδης ανέφερε με ειρωνική διάθεση: «Καλά μιλάει ο Μπέος για φιλικές σχέσεις και φιλικά παιχνίδια; Ο Μπέος;;; Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει είναι αυτός. Ας μας πει από ποιον έχασε φέτος ο Ολυμπιακός, αλλά και πέρσι. Μιλάει ο Μπέος που αλλάζει τους φίλους του κάθε χρόνο κατά το δοκούν και όπως τον βολεύει.

Τέλος για τη δήλωση του Μπέου να τον καλέσει ο Πρωθυπουργός να αναλάβει τα ηνία της χώρας και του ποδοσφαίρου, ο Θόδωρος Καρυπίδης σχολίασε… «Ποια ηνία να αναλάβει και ποιος; Αυτός που πριν λίγα χρόνια καταδικάστηκε για στημένα παιχνίδια; Γελάμε…»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button