Μπάσκετ

Καρμέλο: «Ο Τραμπ κήρυξε πόλεμο, δεν θέλουν να απονείμουν δικαιοσύνη σε έναν μαύρο άνδρα»

Αρκετός κόσμος του ΝΒΑ έχει εναντιωθεί απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ και τις τακτικές, ενώ μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, επέλεξε να στείλει στρατό για να αντιμετωπίσει τους διαδηλωτές που φωνάζουν για το φρικτό έγκλημα και ζητούν δικαιοσύνη, θέλοντας να στείλουν μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Τώρα ήρθε η σειρά του Καρμέλο Άντονι να ρίξει τα βέλη του, με τον παίκτη των Μπλέιζερς να κάνει λόγο για πόλεμο που κήρυξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ απέναντι στον κόσμο που διαδηλώσει για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του από αστυνομικό. Επιπλέον τόνισε πως πρέπει να συλληφθούν όσοι τον σκότωσαν.

«Ο Τραμπ κήρυξε πόλεμο απέναντι στους Αμερικανούς που διαδηλώνουν για τη δολοφονία ενός μαύρου. Και ακόμη δεν έχουν συλλάβει αυτούς που σκότωσαν τον Τζορτζ Φλόιντ. Η Αμερική καταστρέφεται και καίγεται. Αρνήθηκαν ακόμη και να απαγγείλουν κατηγορίες στους αστυνομικούς που σκότωσαν έναν μαύρο άνδρα μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου! Θα προτιμούσαν να χάσουν τα πάντα από το να απονείμουν δικαιοσύνη σε έναν μαύρο άνδρα! Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας», ανέφερε ο Μέλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button