Ποδόσφαιρο

Καραμεταξάς: “Περίπτωση Φέτφα ο Μάνος, ήμασταν συμπαίκτες με τον Καρυπίδη”

Στο Yellow Radio και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Καραμεταξάς, προπονητής της Αγίας Μαρίνας με την οποία ο Άρης έπαιξε χθες τον πρώτο του φιλικό αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για το φιλικό με τον Άρη ανέφερε:

Είναι μεγάλη τιμή το να αγωνιστούμε με τον Άρη. Είναι μία μεγάλη εμπειρία από την οποία έχουμε μόνο κέρδος. Θέλω να ευχαριστήσω και την ΠΑΕ Άρης αλλά και τον πρόεδρο, τον κ.Καρυπίδη που μας έδωσε αυτήν την ευκαιρία.

Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα παιδιά. Τι το καλύτερο από το να ξεκινήσουμε το πρώτο φιλικό παίρνοντας όλες αυτές τις εμπειρίες.

Ενώ συνέχισε:

Ήταν μία τεράστια ευκαιρία για εμάς. Μόνο και μόνο που ο Άρης αγωνίστηκε μαζί μας με όλες τις μεταγραφές είναι πολύ σημαντικό.

Ο Άρης έχει ένα από τα καλύτερα υλικά με τις προσθήκες των παικτών που έκανε. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και με τον Άγγελο Χαριστέα που είναι εκεί θεωρώ ότι θα γίνει κάτι πολύ καλό.

Το ότι έμεινε ο βασικός κορμός με Κουέστα, Ροζ είναι πολύ σημαντικό, για εμένα όλο το παιχνίδι του Άρη είναι ο Σάσα με τον Ματίγια. Και με την παραμονή του Γκάμα ο Άρης γίνεται ακόμη ισχυρότερος, έχει ένα υλικό πολύ γεμάτο.

Βέβαια και οι παίκτες που ήρθαν θα βοηθήσουν πάρα πολύ.

Για τον Μάνο:

Τον πιστεύω πάρα πολύ τον Μάνο. Είναι περίπτωση Φετφατζίδη. Του δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία στον Άρη να αναδείξει το ταλέντο του και να είναι βασικό κομμάτι στην ομάδα.

Θα πάρει τις ευκαιρίες του και μένει να δώσει αυτό που πρέπει.

Για τον Χατζημπιρμπιρίδη:

Καλό είναι αυτά τα παιδιά που εμφανίζονται να τους δίνεται μία ευκαιρία παραπάνω. Καλό είναι να βγαίνουν παιδιά μέσα από την ομάδα που την αγαπάνε και μπορούν να βοηθήσουν.

Ο νεαρός ήταν εξαιρετικός, το μέλλον του ανήκει.

Για την γνωριμία του με τον Θόδωρο Καρυπίδη:

Ήμασταν συμπαίκτες στην ομάδα της Ειρηνούπολης. Ήταν πρόεδρος και είχε χόμπι το να αγωνίζεται και γνωριστήκαμε εκεί. Έπαιζα ποδόσφαιρο μέχρι πριν λίγα χρόνια και τώρα ασχολούμαι προπονητικά.

Για τον… ποδοσφαιριστή Θόδωρο Καρυπίδη:

Ήταν καλός σέντερ φορ, έβαζε γκολ. Του άρεσε το ποδόσφαιρο. Είναι ένας άνθρωπος που είχε δώσει σφραγίδα στον Άρη.

Για τον χαρακτήρα του:

Είναι χαρακτήρας που ότι στόχο βάζει θέλει να τον πετυχαίνει, αυτό φαίνεται και από την πορεία του στον Άρη. Έχει πάρει ένα σωματείο τεράστιο και οι κινήσεις που κάνει δείχνουν ότι το έχει και μπορεί.

Για τον Άγγελο Χαριστέα:

Είμαι πολύ λίγος για να μιλήσω για την αξία του Άγγελου Χαριστέα. Και μόνο η παρουσία του έχει κέρδος. Πρέπει να στηριχθεί σε αυτό το άτομο, να τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του και ο Άρης να έχει μόνο κέρδος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button