ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Καν: «Ο Λεβαντόφσκι θα μείνει στην Μπάγερν το καλοκαίρι»

Την άποψη του ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, δεν θα φύγει από την Μπάγερν, παρά το γεγονός ότι φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος των Βαυαρών, Όλιβερ Καν.

Μπορεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Βαρκελόνη, αλλά η Μπάγερν Μονάχου δεν θέλει να χάσει το μεγάλο της αστέρι.

Σύμφωνα με τον πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό «TVP Sport» ο διεθνής επιθετικός και κορυφαίος Ευρωπαίος σκόρερ την τελευταία διετία, αποφάσισε ότι θέλει να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα και ήδη έχει προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα», αλλά ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Ολιβερ Καν, θέλησε να βάλει «φρένο» στις εξελίξεις:

«Ο Λέβα θα μείνει στην ομάδα το καλοκαίρι. Συζητάμε την ανανέωση του συμβολαίου του και όχι την παραχώρηση του», τόνισε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της εθνικής Γερμανίας μιλώντας στο «Amazon Prime».

Πάντως ο μάνατζερ του ολοκλήρωσε τις επαφές με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, καθώς ο Πολωνός σταρ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετά από δώδεκα χρόνια στην Μπουντεσλίγκα, τέσσερα στη Ντόρτμουντ και οκτώ στην Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπαρτσελόνα προσφέρει στον Λεβαντόφσκι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά η Μπάγερν θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button