Μπάσκετ

Καμπερίδης: «Το τρίποντο ήταν αρκετά εκπρόθεσμο. Οι διαιτητές είπαν ότι ήταν σίγουροι, τι να πεις»

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε για το διάστημα αδράνειας που είχε ο Άρης στο παιχνίδι, ενώ στάθηκε και στην κακή διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη:

«Θέλαμε απελπισμένα αυτή τη νίκη και θεωρούσαμε ότι το παιχνίδι είναι εξίσου καθοριστικό με το προηγούμενο. Ήταν ένας αγώνας που αν κερδίζαμε, θα αλλάζαμε ψυχολογία και θέση στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Όταν προηγηθήκαμε με 8 πόντους, κάναμε επιπόλαια λάθη και επιτρέψαμε στο Λαύριο να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ, ενώ θα έπρεπε να είμαστε εμείς πάνω στο σκορ.

Ξεκινήσαμε άσχημα το δεύτερο ημίχρονο και κυνηγούσαμε το σκορ. Θεωρώ ότι ενώ έγινε η προσπάθεια δεν είχαμε την ηρεμία να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στο Λαύριο, κάνει εξαιρετική πορεία. Για εμάς, η συνέχεια είναι δύσκολη. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν. Θα πρέπει να σταθούμε καλά και να πάρουμε νίκες».

Για την ένσταση που κατέθεσε ο Άρης στο τρίποντο του Γερομιχαλού:

«Οι διαιτητές είπαν πως ήταν 100% σίγουροι ότι το καλάθι μετράει κανονικά. Εμείς είδαμε στο βίντεο ότι το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο. Αρκετά εκπρόθεσμο θα έλεγα. Είπαν ότι επειδή είναι 100% σίγουροι και ότι το παιχνίδι δε βρίσκεται στα τελευταία 2 λεπτά, δεν είναι υποχρεωμένοι να το δουν.

Ενώ κατέληξε:

«Υπήρχαν πολλές φάσεις για τις οποίες μπορώ να πω ότι είχα διαφορετική εικόνα. Εξέφρασα την εικόνα μου. Εγώ λέω το δικό μου, αυτοί το δικό τους. Τι να πεις…».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button