Μπάσκετ

Καμπερίδης: «Ταιριάζει στο DNA του Άρη ο Μαντζούκας, από τα πιο εργατικά παιδιά που έχω συναντήσει»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις» φιλοξενήθηκε ο Σάββας Καμπερίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιάννη Δασκάλου:

Αρχικά ανέφερε:

Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον Λευτέρη. Παιδιά στον τον Λευτέρη είναι δύσκολο να μπορέσουν να βρουν την πνευματική τους ισορροπία. Είναι ένα παιδί που από μικρό ξεχώριζε και επένδυσαν σε αυτόν.

Έχει τη διάθεση να δουλέψει προκειμένου να βελτιώσει το παιχνίδι του, είναι από τα πιο εργατικά παιδιά με τα οποία έχω συνεργαστεί, κάναμε σχεδόν καθημερινά ατομική προπόνηση προκειμένου να βελτιωθεί.

Είχε εγκλωβιστεί λίγο περισσότερο στο «4» γιατί είναι δυνατός και αθλητικός. Μπορεί να μαρκάρει στην περιφέρεια. Δουλέψαμε στα close-outs στο ένας εναντίον ενός και στο πως θα βγει προς τα έξω. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει και στο «3» και στο «4».

Είναι πολύ σημαντικό να έχει ένα τριάρι που μπορεί να βγαίνει στις αλλαγές, να μαρκάρει ακόμη και τα πεντάρια.

Είναι ένα παιδί της δουλειάς, ταιριάζει στο DNA και τα χαρακτηριστικά του Καστρίτη και ανυπομονώ να τον δω στην ομάδα.

Για το τι είπε εκείνος στον Μαντζούκα:

Αυτό ακριβώς του εξήγησα. Όλα τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία θέλουν να παίξουν. Βρέθηκε σε μία ομάδα με σφιχτό ροτέισον και δύο από τα καλύτερα τεσσάρια στην Ευρώπη. Ο ίδιος θέλει να παίξει και πλέον πηγαίνει σε μία ομάδα που βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο σε επίπεδο πίεσης και στόχων.

Είναι προτιμότερο να πας σε μία ομάδα που θα λειτουργήσεις σαν βασικός με πίεση και εγρήγορση.

Για την επικοινωνία του παίκτη με τον Καστρίτη:

Είναι σημαντικός ο τρόπος με τον οποίο επικοινώνησε ο Γιάννης Καστρίτης με τον Λευτέρη, ήταν αληθινός και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση του παιδιού.

Για τα αρνητικά και θετικά στοιχεία του Μαντζούκας:

Το κακό είναι ότι δεν έχει ιδιαίτερη τριβή στην περιφέρεια. Προσπαθήσαμε εμείς φέτος να τον βάλουμε στην λογική, να αποκτήσει την τριβή και την ψυχολογία και πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και στο «3» και στο «4».

Σε ότι έχει να κάνει με τα θετικά είναι πολύ ανταγωνιστικός, πολύ εργατικός και έχει πάρα πολύ καλό σουτ, κάτι στο οποίο έχει δουλέψει πάρα πολύ.

Για το πως ένιωσε ερχόμενος στο Παλέ ως αντίπαλος:

Δεν θέλω να έρχομαι στο Παλέ σαν αντίπαλος. Βλέπω μόνο γνωστούς και φίλους, αλλά θα προτιμούσα αυτό το παιχνίδι να το προσπερνούσαμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button