Μπάσκετ

Καμπερίδης: “Κρατάμε την εμφάνιση ενόψει της συνέχειας”

Ο Σάββας Καμπερίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό προσδοκά είναι τέτοιες εμφανίσεις να γίνουν και εκτός έδρας και να μην μείνει απλά ένας ευσεβής πόθος.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Με τις τελευταίες εξελίξεις που υπήρξαν στην ομάδα, εξ ορισμού ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Έπρεπε να διαχειριστούμε δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες απουσίες, που ειναι σημαντικές.

Μετά το πρώτο πεντάλεπτο όπου ο Παναθηναϊκός μας έδειξε σε ποιο ρυθμό θα πάεει το παιχνίδι, η ομάδα προσαρμόστηκε. Τα παιδιά έπαιξαν με ψυχή και πάθος, περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό σε 43% εντός πεδιάς, ο Καλάθης είχε μόλις 3 ασίστ.

Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά απέναντι σε τόσο σπουδαίες ομάδες, πρέπει την κρίσιμη στιγμή να εκτελέσεις άψογα και να είσαι και τυχερός. Δε τα καταφέραμε…

Θα ήθελα να πω ότι κρατάμε την εμφάνιση ενόψει της συνέχειας, αλλά αυτό είναι ευσεβής πόθος. Η ομάδα θα πρέπει να βγάζει το πάθος, την αυταπάρνηση και ομαδικό πνεύμα σε κάθε ένα από τα παιχνίδια που απομένουν, ώστε να έχουμε τις ρεαλιστικές πιθανότητες για σωτηρία”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button