Μπάσκετ

Καμπερίδης: «Καλύτερη η εικόνα της ομάδας, ικανοποιημένος από την προσπάθεια παρά τα λάθη»

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με τον Ηρακλή και φάνηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, η οποία ήταν βελτιωμένη συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θεωρώ ότι η εικόνα της ομάδας, στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν καλύτερη, σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις. Ένα θέμα που πρέπει να διορθώσουμε, είναι η έλλειψη συγκέντρωσης στην αρχή των δεκαλέπτων, όπου δεν εκτελούμε, όπως πρέπει, ειδικά στην επίθεση. Νομίζω ότι η μία παραπάνω βδομάδα που θα έχουμε στη διάθεσή μας, επειδή θα καθυστερήσει η έναρξη του πρωταθλήματος, είναι υπέρ μας. Γενικά, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, τόσο στις τελευταίες προπονήσεις όσο και στο σημερινό (03/10) φιλικό, παρά τα λάθη που έγιναν».

Σχολιάζοντας τη νέα κλήρωση της Basket League, ο 42χρονος τεχνικός επεσήμανε:

«Όπως είπα και την προηγούμενη φορά, σημασία έχει σε ποιον βαθμό ετοιμότητας θα παρουσιαστούμε. Αν εμείς παρουσιάσουμε την εικόνα, που πιστεύουμε ότι μπορεί να δείξει η ομάδα, τότε θα μπορεί να είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι κι αυτό είναι το ζητούμενο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button