Ποδόσφαιρο

Καλύτερος την Τετάρτη για το πολύτιμο τρίποντο

Η δουλειά έγινε για τον Άρη στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, με μία νίκη που ισοδυναμεί με μισή και παραπάνω πρόκριση, ενώ σε πρώτο πλάνο μπαίνει πλέον το ματς πρωταθλήματος με τους Βοιωτούς, το οποίο αναμένεται αρκετά διαφορετικό.

Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς μπαίνει σε τροχιά… τελικών για την παραμονή της. Την ίδια στιγμή οι κιτρινόμαυροι έχουν το δικό τους μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσουν με νίκες, ώστε να βελτιώσουν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα.

Το επερχόμενο ματς είναι ίσως πιο σημαντικό από το χθεσινό, κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος, αν θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών πριν τη διακοπή.

Η νίκη μπορεί να ήρθε στο ματς του Κυπέλλου, αλλά η εικόνα της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε, κάτι που παραδέχθηκε άλλωστε και ο Άλαν Πάρντιου.

Ο Άγγλος τεχνικός έχει πολλά να πει στους παίκτες του, ώστε να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο την επόμενη Τετάρτη (21/12, 15.00), ποντάροντας παράλληλα και στις επιστροφές των Ετέμπο και Γκαρθία, που θα τον βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button