ΕρασιτέχνηςΜπάσκετ

«Καλή αρχή, καλή σεζόν Αυτοκράτορα»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Α.Σ. Άρης, ενόψει του πρώτου επίσημου παιχνιδιού του μπασκετικού Άρη για τη νέα σεζόν, κόντρα στον Ιωνικό για το Κύπελλο (27/9 17:00).

Αναλυτικά το μήνυμα του Α.Σ Άρης:

«Η αγωνιστική περίοδος ξεκινά σήμερα Σάββατο (26/09, 17:00) στην Αθήνα για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Ιωνικό για την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ και ο Α.Σ. εύχεται στον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ ποδαρικό «με το δεξί» και μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.

Για να φτάσει στο σημείο να δώσει το πρώτο τζάμπολ της, η «ναυαρχίδα» του συλλόγου πέρασε από πολλά κύματα. Από τον περασμένο Δεκέμβριο ο Α.Σ. ΑΡΗΣ πήρε υπό τη «σκέπη» του την ΚΑΕ, σε μία προσπάθεια για να μείνει ζωντανό το τμήμα που έχει χαρίσει 22 τίτλους στο σύλλογο. Τα προβλήματα, μύρια, αφού το πέρασμα των δύο τελευταίων ιδιοκτητών άφησε πολλές ανοιχτές «πληγές» στο «σώμα» της ομάδας και της εταιρείας. Τόσες, που τέθηκε εν αμφιβόλω ακόμα και η συμμετοχή της στα δρώμενα του μπάσκετ στη σεζόν που ξεκινά.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια, η ορισμένη από τον Α.Σ. διοίκηση της ΚΑΕ ξεπέρασε τα περισσότερα εμπόδια και δημιουργήθηκε μία ομάδα η οποία ευχή όλων μας είναι να μην αντιμετωπίσει τις κακοτοπιές των περασμένων χρόνων. Μία ομάδα που χρειάζεται τη στήριξη όλων για να παραμείνει ζωντανή και φυσικά του κόσμου της, ο οποίος ποτέ δεν την άφησε στα δύσκολα και φέτος την ενισχύει με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, παρότι είναι αμφίβολη η παρουσία του στο γήπεδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Όσο πλησιάζει και η έναρξη του πρωταθλήματος, αυτή η αέναη στήριξη αναμένεται ακόμα πιο έντονη.

Σήμερα, ο ΑΡΗΣ μπαίνει στο «μαραθώνιο» της φετινής σεζόν, με τις ευχές όλης της οικογένειας του συλλόγου για μία νικηφόρα πρεμιέρα και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Καλή αρχή, καλή σεζόν Αυτοκράτορα»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αγωνιστική περίοδος ξεκινά σήμερα Σάββατο (26/09, 17:00) στην Αθήνα για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Ιωνικό για την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ και ο Α.Σ. εύχεται στον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ ποδαρικό «με το δεξί» και μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά. Για να φτάσει στο σημείο να δώσει το πρώτο τζάμπολ της, η «ναυαρχίδα» του συλλόγου πέρασε από πολλά κύματα. Από τον περασμένο Δεκέμβριο ο Α.Σ. ΑΡΗΣ πήρε υπό τη «σκέπη» του την ΚΑΕ, σε μία προσπάθεια για να μείνει ζωντανό το τμήμα που έχει χαρίσει 22 τίτλους στο σύλλογο. Τα προβλήματα, μύρια, αφού το πέρασμα των δύο τελευταίων ιδιοκτητών άφησε πολλές ανοιχτές «πληγές» στο «σώμα» της ομάδας και της εταιρείας. Τόσες, που τέθηκε εν αμφιβόλω ακόμα και η συμμετοχή της στα δρώμενα του μπάσκετ στη σεζόν που ξεκινά. Μετά από μεγάλη προσπάθεια, η ορισμένη από τον Α.Σ. διοίκηση της ΚΑΕ ξεπέρασε τα περισσότερα εμπόδια και δημιουργήθηκε μία ομάδα η οποία ευχή όλων μας είναι να μην αντιμετωπίσει τις κακοτοπιές των περασμένων χρόνων. Μία ομάδα που χρειάζεται τη στήριξη όλων για να παραμείνει ζωντανή και φυσικά του κόσμου της, ο οποίος ποτέ δεν την άφησε στα δύσκολα και φέτος την ενισχύει με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, παρότι είναι αμφίβολη η παρουσία του στο γήπεδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Όσο πλησιάζει και η έναρξη του πρωταθλήματος, αυτή η αέναη στήριξη αναμένεται ακόμα πιο έντονη. Σήμερα, ο ΑΡΗΣ μπαίνει στο «μαραθώνιο» της φετινής σεζόν, με τις ευχές όλης της οικογένειας του συλλόγου για μία νικηφόρα πρεμιέρα και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Καλή αρχή, καλή σεζόν Αυτοκράτορα #ARISAC #ARISBC #ARIS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Σ ΑΡΗΣ – ARIS A.C. OFFICIAL (@aris_ac_official) στις

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button