Μπάσκετ

Και τώρα μπορείτε να πα να σφυριχτείτε!

Σπουδαίος Άρης, νίκη στην Πάτρα.

Ο Άρης τα κατάφερε! Ο Άρης πήρε μια σπουδαία, μεγαλειώδη νίκη, μέσα στην Πάτρα, έστειλε τον Προμηθέα σπίτι του και αποφάσισε πως η σεζόν του Άρη δεν θα τελειώσει σήμερα!

Ο Άρης ξεκίνησε προσηλωμένος την αναμέτρηση, έχοντας ως αφετηρία την καλή του άμυνα (5-11 στο 4′), δείχνοντας τα στοιχεία που τον καθιέρωσαν όλη τη σεζόν.

Μετά από κλέψιμο και κάρφωμα του Γκάλινατ, ήρθε η πρώτη διψήφια διαφορά (7-18 στο 5′), με τους «κιτρινόμαυρους» να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τους αιφνιδιασμούς που προέκυψαν.

Τα δύο σερι εύστοχα τρίποντα του Μπλούμπεργκς έδωσαν απάντηση στην αντεπίθεση του Προμηθέα, ο οποίος είχε μειώσει στους 4 (16-26 στο 8′).

Γκάλινατ και Χάρελ ευστόχησαν σε 3 από τις 4 βολές και η διαφορά έφτασε τους 13 (16-29 στο 9′).

Με καλάθι του Κατσίβελη η διαφορά έφτασε στη μέγιστη τιμή της (16-33 με το ξεκίνημα της 2ης περιόδου) με τον Άρη να διατηρεί τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι.

Με δύο σερί τρίποντα από Κάουν και Ρέινολντς, ο Προμηθέας έριξε τη διαφορά στους 11 (24-35 στο 14′), αναγκάζοντας τον Γιάννη Καστρίτη να καλέσει τάιμ-άουτ.

Ο Προμηθέας μείωσε σε μονοψήφια τιμή (31-39 στο 16′), όμως ο Ρομπέρτο Γκάλινατ είχε διαφορετική άποψη, με τον Άρη να ανακτά το προβάδισμα του (31-45 στο 18′) και να το διευρύνει (32-50 στο 19′).

Οι δύο ομάδες πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 35-50, μετά από τρίποντο του Μπαζίνα στη λήξη.

Η δεύτερη περίοδος έληξε στο 16-31, σε ένα ξεκίνημα που ούτε οι πιο αισιόδοξοι πίστευαν.

Ο Άρης μπήκε με την ίδια προσήλωση στο δεύτερο ημίχρονο, βρίσκοντας τρόπο να διασπάσει την πίεση των γηπεδούχων, κρατώντας τη διαφορά στα ίδια επίπεδα.

Με τον Χέιλ να σκόραρει και τους διαιτητές να… μπαίνουν στο παιχνίδι το ματς έγινε μονοψήφιο (47-56 στο 25′) και ήρθε ακόμα πιο κοντά (50-56) στην επόμενη φάση.

Ο Γκάλινατ δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να φύγει ηττημένος από την Πάτρα και με ένα προσωπικό 4-0 (1/2 βολές και εύστοχο τρίποντο) έστειλε τον αγώνα στους 10 (50-60 στο 26′).

Ντέρμπι αποφασίστηκε στην 4η περίοδο, με το σκορ στο 63-64.

Και μετά… ήρθε το κάρμα! Οι διαιτητές προσπάθησαν, απέβαλαν 3 παίκτες του Άρη, όμως η καρδιά μίλησε!

Ο Άρης κρατήθηκε στον αγώνα και ο Βασίλης Τολιόπουλος πέτυχε ένα… τρελό τρίποντο, δίνοντας τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button