Μπάσκετ

Εν αναμονή των εξελίξεων ο Καστρίτης!

Η χρονιά του μπασκετικού Άρη μπορεί να ολοκληρώθηκε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, αλλά τα μέτωπα για τους κιτρινόμαυρους είναι πολλά και οι εξελίξεις τρέχουν.

Η ΚΑΕ Άρης έκλεισε οριστικά το θέμα με την εγγυητική που απαιτείται, όπως το ίδιο έπραξε με τη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Συνολικά, κατατέθηκε ένα ποσό λίγο πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ για αυτές τις δύο υποθέσεις. Το επόμενο κομμάτι αφορά τους απαραίτητους διακανονισμούς με τους παίκτες της τωρινής ομάδας και το τεχνικό επιτελείο, προκειμένου να κλείσει η υπόθεση “αδειοδότηση”.

Για να κλείσει και αυτό το ζήτημα, απαιτούνται προκαταβολές και διακανονισμοί, ώστε να πέσουν οι απαραίτητες υπογραφές και υπολογίζεται ότι απαιτείται ένα ποσό που αγγίζει τις 100 χιλιάδες. Στη συνέχεια άλλες περίπου 100 χιλιάδες θα χρειαστεί ο Άρης για να τελειώσει με τις δύο υποθέσεις των μπαν (Μαρμπλ, Γιάνκοβιτς).

Όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητα ώστε να ξεκινήσει ουσιαστικά ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας. Οι άνθρωποι του Άρη, αλλά και ο Γιάννης Καστρίτης, επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία τους, που έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα φέτος. Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός και η διοίκηση της ΚΑΕ έκατσαν στο τραπέζι πριν από περίπου 15 μέρες, για τις πρώτες διερευνητικές επαφές.

Ο Γιάννης Κατσρίτης μπορεί να βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Τρίπολη, όμως ενημερώνεται σε καθημερινή βάση για την πορεία των ανοικτών υποθέσεων. Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει το “πράσινο φως” της διοίκησης και την ενημέρωση ότι λύθηκαν όλα τα ζητήματα, προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική συζήτηση για υπογραφή νέου συμβολαίου και ξεκίνημα για το “χτίσιμο” του νέου ρόστερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button