Ποδόσφαιρο

Καθοριστικό ρόλο θα παίξει το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Στην Premier League και το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ επικεντρώνεται το ενδιαφέρον, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι.

Της βγήκε η ψυχή στο Μπέργκαμο, όμως αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει η Γιουνάιτεντ. Ο επί δύο φορές παίκτης του μήνα στην Premier, Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν αυτός που έδωσε την λύση, στην εκπνοή του πρώτου αλλά και του δευτέρου ημιχρόνου για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2 απέναντι στην Αταλάντα. Είχε προηγηθεί η εξαιρετική εμφάνιση και το μεγάλο διπλό στην Τότεναμ με σκορ 0-3. Απόψε θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Πογκμπά και ο τραυματίας Βαράν, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Λίντελοφ.

Πλούσιες επιλογές και αποδόσεις στo Pamestoixima.gr

Η Σίτι ξέσπασε μεσοβδόμαδα απέναντι στην Μπριζ και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 4-1. Σε ένα βαθμό εξιλέωση μετά και το στραβοπάτημα απέναντι στην Πάλας, απ’ την οποία ηττήθηκε με σκορ 0-2 στο Etihad. Η ομάδα του Πεπ μετρά μόλις μία 1 νίκη στις 5 τελευταίες συναντήσεις με την συντοπίτισσα, ενώ ήταν και το μόνο ματς όπου κατάφερε να σκοράρει (0-2). Αμφίβολος θεωρείται ο Γουόκερ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Λαπόρτ.

Η Γιουνάιτεντ μεταμορφώνεται στα…

Δείτε ΕΔΩ την συνέχεια και την πρόταση της ημέρας από το Stoixima365.com

Δείτε ΕΔΩ τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button