Ποδόσφαιρο

Καθοριστική μέρα για τη μεταγραφική ενίσχυση…

Ο Άρης έχει ολοκληρώσει δύο μεταγραφικές κινήσεις, με τους Λουίς Πάλμα και Σεΐχ Ντουκουρέ και σήμερα στην ολοκλήρωση των μεταγραφών για ποδοσφαιριστές που έχουν ομάδα, θέλει να τελειώσει αν είναι δυνατόν με άλλες τρεις.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είχε συγκεκριμένους στόχους για την ομάδα του Άρη, σε θέσεις που “πονάει”, αλλά μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί μόνο οι Πάλμα (δεν έχει μέχρι στιγμής δικαίωμα συμμετοχής) και Ντουκουρέ. Σήμερα το βράδυ τελειώνει η προθεσμία για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που ανήκουν σε άλλες ομάδες και ο Άρης θα πρέπει να “τρέξει” αν θέλει να ολοκληρώσει κάποιες συμφωνίες.

Υπάρχουν οι ανοικτές υποθέσεις των Πίρσμαν (έπαιξε χθες με τον ΠΑΣ και σκόραρε) και Κλάους (φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μαλίν για την απόκτησή του), που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν θετικά ή αρνητικά σήμερα. Οι κιτρινόμαυροι επίσης κοιτάζουν κάποιες άλλες περιπτώσεις στις θέσεις των στόπερ και τους δεξιού μπακ, αλλά φαντάζει δύσκολο να κλείσουν όλες αύριο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει είναι η εκκρεμής απόφαση του CAS για το μεταγραφικό ban, καθώς ο Άρης μπορεί να βρεθεί εγκλωβισμένος το επόμενο διάστημα, αν βγει αρνητική απόφαση. Πάντως αν δεν καταφέρει να ολοκληρώσει όλες τις κινήσεις που επιθυμεί, υπάρχει και το μεταγραφικό “παράθυρο” για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να διαρκέσει περίπου δέκα ημέρες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button