Ποδόσφαιρο

Καβακάς: «Έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό ο Καρυπίδης, αυτά είδα στον Χατζηπιρπιρίδη»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής της Ιεράπετρας -και του Κώστα Χατζηπιρπιρίδη- Τίμος Καβακάς.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο:

Τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το χειρότερο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι το επάγγελμα μου, ευελπιστώ ότι όλο αυτό γίνεται για να βρεθεί μία ισορροπία και μία καλύτερη οργάνωση, εκεί πονάει το ποδόσφαιρο.

Για τον νέο ιδιοκτήτη της Ιεράπετρας:

Έχω μία ενημέρωση από φίλους με τους οποίους διατηρώ καλές σχέσεις στην Ιεράπετρα, ευελπιστώ ότι αυτή η κίνηση έγινε για κάτι καλύτερο για τον ΟΦΙ.

Ενώ συνέχισε:

Είναι ένας άνθρωπος που ανέλαβε την Ιεράπετρα και αυτό που έχει πει εξ αρχής είναι ότι θέλει να την οργανώσει. Η ομάδα ανέβηκε πολύ γρήγορα και ήταν ανοργάνωτη, Το πρώτο πράγμα που διαπίστωσε είναι ότι η ομάδα πονάει σε όλα τα επίπεδα της οργάνωσης. Από εκεί και πέρα τα σχέδια του είναι μεγαλόπνοα.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη:

Τον κ.Καρυπίδη των γνωρίζω χρόνια, από πριν ξεκινήσει να ασχολείται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ήταν ένας φιλόδοξος άνθρωπος και μπήκε στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Τώρα έχει στα χέρια του μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, τον Άρη. Μέχρι στιγμής είναι επιτυχημένος, υπάρχει ενθουσιασμός και έχει δημιουργήσει μία ανταγωνιστική αλλά και ποιοτική ομάδα. Ασφαλώς όταν μιλάμε για τον Άρη οι στόχοι θα πρέπει να είναι υψηλοί.

Για τον Χατζηπιρπιρίδη που είχε ως προπονητής της Ιεράπετρας:

Είχαμε μία επικοινωνία όλη την χρονιά για την εξέλιξη του Χατζηπιρπιρίδη με τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, ένα παιδί που έχει φιλοδοξίες και στόχο.

Χρειάζεται δουλειά, έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις και η εκτίμηση μου είναι ότι το ποδόσφαιρο που παίζεται στην Β’ Εθνική δεν τον βοήθησε, δεν είναι οργανωμένο και τακτικό, ταιριάζει περισσότερο στην Super League.

Θα πρέπει να βελτιώσει το συνδυαστικό του κομμάτι, έχει όρεξη και χρειάζεται υπομονή.

Για το αν ο Άρης μπορεί να πάρει έναν τίτλο:

Εγώ αγαπάω το ποδόσφαιρο και είμαι φίλαθλος, θέλω να βλέπω καλό ποδόσφαιρο. Ο Άρης είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει καλούς παίκτες. Γιατί να μην πάρει έναν τίτλο;

Έχω μεγαλώσει στην Άνω Τούμπα, πάντα ο Άρης ήταν ιδιαίτερα συμπαθής όπως και όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης. Στεναχωριέμαι ιδιαίτερα για τον Ηρακλή.

Για το αγωνιστικό:

Τον έχω δει και στα δύο Ευρωπαϊκά παιχνίδια, έκανε μία σημαντική κίνηση με τον σέντερ φορ και θεωρώ ότι ο Άρης φέτος θα είναι καλύτερος από ότι ήταν πέρυσι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button