Ποδόσφαιρο

Κίνδυνος να μην ξανά παίξει ποδόσφαιρο ο Αζάρ!

O Γκονσάλες σε δηλώσεις που έκανε θέλησε να κάνει ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει ο Βέλγος να υποβληθεί σε νέα, τρίτη επέμβαση στο ίδιο σημείο

Έναν μεγάλο κίνδυνο αντιμετωπίζει ο Εντέν Αζάρ όπως αναφέρει ο γιατρός του, Βίκτορ Γκονσάλες και αυτός δεν είναι άλλος απ’ το να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο!

Ο Γκονσάλες σε δηλώσεις του θέλησε να κάνει ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει ο Βέλγος να υποβληθεί σε νέα, τρίτη επέμβαση στο ίδιο σημείο.

«Μία τρίτη επέμβαση στον αστράγαλο του Αζάρ εμπεριέχει αρκετά μεγάλο ρίσκο. Υπάρχει η πιθανότητα να μην μπορεί να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο στη ζωή του», ανέφερε και συνέχισε:

«Εάν δεν κάνει ο Αζάρ μπορεί να είναι σε θέση να προπονηθεί και πάλι σε περίπου έναν μήνα, αλλά όχι να παίξει σε παιχνίδι. Από την εμπειρία που έχω μου φαίνεται πολύ δύσκολο να δω τον Αζάρ να παίζει και πάλι με τη Ρεάλ για την σεζόν αυτή. Μέχρι να είναι 100% έτοιμος δεν πρέπει να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο. Εάν ένας ποδοσφαιριστής μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό αγωνιστεί έχοντας λιγοστό χρόνο σε προπόνηση τότε το πιο φυσικό είναι να τραυματιστεί και πάλι», κατέληξε στις δηλώσεις του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button