Μπάσκετ

Κουζέλογλου: Ο «X-Factor» του φετινού Άρη έκανε ξανά την διαφορά

Ο Άρης πέτυχε χθες σπουδαία νίκη κόντρα στον Προμηθέα στο Παλέ, με τον Γιάννη Κουζέλογλου να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις.

Οι κιτρινόμαυροι έκαναν… αυτοκρατορική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της Πάτρας, επικρατώντας με 94-83. Πολλοί παίκτες είχαν καλή παρουσία, μεταξύ των οποίων ο Κουέντον ΝτεΚόζι, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο Μάριο Λιτλ, όμως το κέρδος για τον Άρη είναι και για αυτή την αγωνιστική ο Γιάννης Κουζέλογλου.

Ο Έλληνας φόργουορντ αγωνίστηκε για 20 λεπτά και έκανε double-double, με 13 πόντους και 10 ριμπάουντς, ενώ είχε και 2 κλεψίματα, 1 ασίστ και 2 λάθη. Ο Κουζέλογλου έκανε μεστή εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση και έδειξε πως η εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή την 2η αγωνιστική, δεν ήταν «πυροτέχνημα».

Είναι μεγάλο κέρδος για τον Σάββα Καμπερίδη και τον Άρη γενικότερα, να ξέρει ότι έχει παίκτες σαν τον Κουζέλογλου στον πάγκο, έτοιμους, όχι μόνο να δώσουν ανάσες στους βασικούς, αλλά να βάλουν και το λιθαράκι τους σε μεγάλες νίκες για την ομάδα των κιτρινόμαυρων.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος για τον Άρη είναι δύσκολη, έχοντας τέσσερα παιχνίδια σερί εκτός έδρας. Αν οι κιτρινόμαυροι, όμως παίρνουν λύσεις από παίκτες που δεν θεωρούνταν «πρώτα βιολιά» στην αρχή της σεζόν, το έργο τους θα γίνει ευκολότερο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button