ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Κέιλορ Νάβας: Έκανε «μαύρη» τη ζωή του υπαλλήλου του, σοβαρές καταγγελίες για απάνθρωπες συνθήκες

Κάτω υπό απάνθρωπες συνθήκες φέρεται να δούλευε ένας υπάλληλος που εργαζόταν στην οικεία του Κέιλορ Νάβας στο Παρίσι, με τον πρώην εργαζόμενο του Κοσταρικανού τερματοφύλακα να προχωράει σε σοβαρές καταγγελίες.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Κέιλορ Νάβας ο οποίος έπειτα από τέσσερα χρόνια αποχωρεί -ως ελεύθερος- από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μπορεί για τον τερματοφύλακα αυτή η τετραετία να είχε επιτυχίες και χαρές, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει για έναν υπάλληλο που δούλευε στην οικεία του έμπειρου κίπερ.

Ένας από τους εργαζομένους του Νάβας, βγήκε και μίλησε ανοιχτά για τις απάνθρωπες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόταν στο σπίτι του πρώην -πλέον- τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μίλησε στο γαλλικό κανάλι «BFMTV» και αποκάλυψε τις απίστευτες καταστάσεις στις οποίες τον υποχρεώνε ο Νάβας να εργάζεται για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Ο πρώην εργαζόμενος του Νάβας τονίζει ότι δούλευε τουλάχιστον 90 ώρες την εβδομάδα στο σπίτι του Κοσταρικανού ο οποίος του είχε παραχωρήσει ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα για να μένει και να κοιμάται. Παράλληλα ο εργαζόμενος του Νάβας δούλευε χωρίς ένσημα όπως αποκάλυψε και πληρωνόταν 3.200 ευρώ τον μήνα σε μετρητά, δουλεύοντας για 90 ώρες την εβδομάδα κάτω υπό απάνθρωπες συνθήκες.

«Εδώ δεν είναι γαλλικό κράτος. Δεν ακολουθούμε τους κανόνες της χώρας. Εδώ τους κανόνες τους ορίζω εγώ», φέρεται να είπε ο Νάβας στον εργαζόμενο όταν εκείνος του είπε να υπογράψουν μια σύμβαση.

Ο πρώην υπάλληλος προχωράει και σε ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις, τονίζοντας ότι ο Νάβας πολλές φορές χρησιμοποιούσε για την προσωπική του ευχαρίστηση το όπλο που είχε ο εργαζόμενος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button