Ποδόσφαιρο

Κάτι συμπτώσεις: Οι «ξαφνικές» κλήσεις Τζαβέλα-Κυριάκου στην Εθνική που… βόλεψαν

Ώρες ώρες οι άρχοντες της εξυγιαντικής ΕΠΟ πρέπει να θεωρούν ότι ο κόσμος δεν μπορεί να δει μπροστά από το δάχτυλο του, ή απλά να μην τους νοιάζει.

Αρκετοί συχνά-πυκνά αναρωτιούνται γιατί η Εθνική Ελλάδος του ποδοσφαίρου δεν έχει την στήριξη του κόσμου. Γιατί δεν δέχεται τόση αγάπη όπως π.χ. η ομάδα του μπάκσετ, ενώ μιλάμε για ένα πιο λαοφιλές σπορ.

Η απάντηση δεν είναι ούτε ότι «χορτάσαμε» μετά το Euro, ούτε ότι δεν πηγαίνει τόσο ψηλά όσα θα θέλαμε. Η απάντηση είναι ότι χρησιμοποιείται για να εξυπηρετήσει συμφέρονται, και αυτό φάνηκε για μία ακόμη φορά.

Τους τελευταίους μήνες οι Τζαβέλας και Κυριάκος Παπαδόπουλος είχαν πάρει τις αποφάσεις τους, ήθελαν να επιτρέψουν στην Ελλάδα. Από την μία ο Τζαβέλας κυρίως για οικογενειακούς λόγους, από την άλλη ο Παπαδόπουλος και για αγωνιστικούς, επιθυμούσαν την επιστροφή στην Super League.

Οι μετοχές τους δεν ήταν εξαιρετικά υψηλές, δεν θα έπαιρναν δηλαδή τα χρήματα που θα ήθελαν ή δεν θα πήγαιναν στις δυνατότερες ομάδες. Όμως πάλι καλά βοήθησε το «timing» και για τους δύο.

Με τον παραγκωνισμό Μανωλά, Παπασταθόπουλου και Σιόβα «ξαφνικά» βρέθηκε η ευκαιρία να επιστρέψουν Τζαβέλας και Κ.Παπαδόπουλος στα γαλανόλευκα. Οι δυο τους έπαιξαν μερικά παιχνίδια, και έγινε το θαύμα, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για εκείνους και μάλιστα με καλές προϋποθέσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button