Ποδόσφαιρο

Κάλλεν: «Μεγάλο μπράβο στον Καρυπίδη, ο Άρης έχει κυνηγηθεί από το κατεστημένο»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Χρήστος Κάλλεν.

Ο κ.Κάλλεν τηλεφώνησε στον Θόδωρο Καρυπίδη για να του απονείμει τα εύσημα για την φετινή πορεία των κιτρινόμαυρων και μιλώντας στο Yellow Radio αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας του, ενώ τοποθετήθηκε για πολλά ακόμη θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το τηλεφώνημα του στον Θόδωρο Καρυπίδη:

Ήθελα να τον ευχαριστήσω για τον κόπο που έκανε και κράτησε τον Άρη ψηλά, του είπα πως ότι τράβηξες εσύ, τράβηξα και εγώ. Πήγα για πρωτιά και βγήκα τρίτος επειδή τα «μαγείρεψαν» στην Αθήνα.

Και κάποιοι που δηλώνουν Αρειανοί στην Αθήνα έχουν συμφέροντα. Μου λένε για τον Γραμμένο, τι Αρειανός είναι μωρέ ο Γραμμένος; Τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ εξυπηρέτησε. Έχουμε και άλλους τέτοιους Αρειανούς, που δηλώνουν ότι αγαπάνε την ομάδα αλλά εξυπηρετούν συμφέροντα.

Για το κυνήγι από το κατεστημένο:

Είμαστε κυνηγημένοι από το κατεστημένο, αλλά φταίμε και εμείς, δεν έχουμε καλή οργάνωση. Μας μαχαιρώνουν πισώπλατα οι ίδιοι οι Αρειανοί. Οι άλλοι έχουν τρομεροί προπαγάνδα, αυτοί ξαφνικά έχουν πάρει τους πόντιους, τι σχέση έχουν αυτοί με τον πόντο;

Με αυτά που παθαίνει ο Καρυπίδης του είπα ότι «Αν ήμουν στην θέση σου θα είχα αυτοκτονήσει, είμαι δεμένος μαζί σου, σε ευχαριστούμε όλοι οι Αρειανοί» και αυτός μου είπε ότι «Είμαστε αδέρφια, εσύ είσαι ο Χρηστάρας και εγώ ο Θόδωρος, φέραμε και οι δύο τον Άρη τρίτο».

Θα βρεθούμε στην Αθήνα από κοντά να τα πούμε, έχουμε πολλά να πούμε.

Για το θέμα του Πόντου:

Ήμασταν φίλοι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, είχαμε καλή σχέση λόγω του Ποντιακού Ελληνισμού, παίρναμε και παίκτες τότε για να είμαστε ενισχυμένη στην Ευρώπη.

Για τον Μάντζιο

Στην αρχή φοβήθηκα, ήμασταν επηρεασμένοι από τους άλλους Έλληνες προπονητές αλλά τα πήγε πολύ καλά.

Για το πώς ήρθε ο Κράμερ στον Άρη:

Όταν έφυγε ο Κράμερ από την Μπάγιερν και πήγαινε να πάει στην Φρανκφούρτη μου λέει «Έχω έναν προπονητή αλλά δεν ξέρω αν θα έρθει στον Άρη, φοβάμαι να του πω, πάρτον εσύ τηλέφωνο». Τον πήρα τηλέφωνο, τον συνάντησα έξω από την τράπεζα, τον έκοψα 12 μηνιαίες επιταγές και τελειώσαμε.

Όταν ήρθε στον Άρη πολλοί μου λέγανε «ποιος είναι αυτός ο Κράμερ» σκεφτείτε που ήμασταν. Μαθαίνει ο Παναγούλιας ότι Κράμερ ήρθε στον Άρη, σοκαρίστηκε, μου λέει «απίστευτο». Γράφω ένα βιβλίο και θα μάθετε πολλά πράγματα από εκεί.

Για τον πόλεμο του Άρη με το κατεστημένο:

Σε ένα βράδυ το 80′ τα άλλαξαν όλα, δεν μπορώ να τα πω από το ραδιόφωνο γιατί θα πάθετε ζημιά. Και το 81′ μου το κλέψανε στην Πάτρα αλλά δεν μπορώ να τα πω στο ραδιόφωνο. Ο Άρης πάντα πάλευε με το ΠΟΚ.

Ενώ τέλος ανέφερε:

Θέλω να έρθω στο Χαριλάου για μία τελευταία φωτογραφία, είμαι 86 χρονών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button