Ποδόσφαιρο

Κάκογλου: «Με έχει εντυπωσιάσει ο Μπερτόγλιο, θέλει διαχείριση δουλειά και… τύχη από εδώ και πέρα»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε το πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη, Φόρης Κάκογλου.

Ο κ.Κάκογλου μίλησε τόσο για τον χαμό του Παύλου Δήμου, όσο για το σήμερα του Άρη και του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το σήμερα του ποδοσφαίρου:

Είναι δύσκολη η εποχή για το ποδόσφαιρο και για εμάς που ασχολούμαστε με αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα περάσει γρήγορα και θα επιστρέψουμε στα γήπεδα, γιατί αυτή είναι η ζωή μας.

Για τον χαμό του Παύλου Δήμου:

Είναι ένα συγκλονιστικό και στενάχωρο γεγονός. Ο Παύλος ο Δήμου ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος που είχε πάει για άθληση και έφυγε ξαφνικά. Θέλω να στείλω τα συλλυπητήρια μου στους οικείους του και να τους ευχηθώ καλό παράδεισο.

Ενώ συνέχισε:

‘Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Βρισκόμασταν κάθε εβδομάδα και παίζαμε ποδόσφαιρο. Όταν έμαθα την απώλεια του συγκλονίστηκα. Ήταν ένα πάρα πολύ αγαπητό παιδί, και ως ποδοσφαιριστής και ως παράγοντας πλέον.

Για την απουσία του κόσμου:

Είναι ένα πολύ κρύο φαινόμενο. Οι θεατές και οι φίλαθλοι δίνουν ζωή στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να περάσει αυτό γρήγορα και ανώδυνα για να ευχαριστηθούμε τον αθλητισμό αλλά και το ποδόσφαιρο.

Για την δεύτερη και την τρίτη κατηγορία:

Είναι δύσκολο να κάνεις προγραμματισμό, είναι δύσκολο να δεις το μέλλον. Είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που δεν παίζει η δεύτερη κατηγορία. Στην 2η και την 3η κατηγορία περίπου 3.000 οικογένειες βιοπορίζονται από το ποδόσφαιρο.

Καλό είναι να βρει η πολιτεία λύσεις για να μπορέσουν να λειτουργήσουν αυτές οι κατηγορίες.

Ενώ συνέχισε:

Θα πρέπει η πολιτεία να αναλάβει το κόστος. Θα είναι δύσκολο με την διαδικασία των προπονήσεων στην Football League. Αλλά θα πρέπει να βρεθεί μία λύση να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Έχει γίνει μια αλλαγή που είναι θετική και κρατάει την ομάδα στην ψηλότερη θέση της βαθμολογίας. Ο Άκης ο Μάντζιος είναι ένας νεαρός προπονητής που δουλεύει πολύ και θεωρώ ότι θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται.

Ο Άρης έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ. Χρειάζεται διαχείριση, χρειάζεται δουλειά αλλά και τύχη όπως πάντα στο ποδόσφαιρο. Είναι πάντα μια μεγάλη πρόκληση ο Άρης, η μεγαλύτερη στην καριέρα του κ.Μάντζιου.

Για τους παίκτες που του αρέσουν:

Με έχει εντυπωσιάσει ο Μπερτόγλιο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής έξυπνος και οξυδερκής. Ο Γκάμα έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του ενώ είναι θετικό ότι ο Ματέο Γκαρσία επέστρεψε στην ομάδα.

Ο Γκαρσία έχει μια μεγάλη αποστολή, να καλύψει το κενό του Φετφατζίδη που ήταν εκπληκτικός την περσινή σεζόν.

Συνολικά του ρόστερ του Άρη είναι πάρα πολύ ποιοτικό, υπάρχουν λύσεις.

Για το αν γνωρίζει μερικούς από τους παίκτες του Άρη:

Ο Μπαγκαλιάνης και ο Μπακούτσης ήταν παιδιά που είχαν περάσει από τα χέρια μου. Είναι στο χέρι τους να κάνουν το κάτι παραπάνω, θέλει πολύ δουλειά και πρέπει να έχουν το κεφάλι κάτω.

Θεωρώ ότι λόγο της περιόδου και τις κρίσεις θα έπρεπε να δοθούν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες σε παιδιά. Στην Ελλάδα οι πρόεδροι φοβούνται.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button