Μπάσκετ

Κάκιστος Άρης, άμυνα απούσα και ήττα (92-71) από το Λαύριο

Κάκιστος ήταν ο Άρης που δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που κέρδισε τον Προμηθέα και γνώρισε βαριά ήττα στο Λαύριο.

Kακό ξεκίνημα, απάντηση Μιλόσεβιτς

Δυσκολεύτηκε στην αρχή του παιχνιδιού να βρει τον δρόμο προς το καλάθι ο Άρης, με το Λαύριο να προηγείται με 8-1 και 10-4 με τον Ντιαλό.

Όλα αυτά μέχρι να το πάρει… προσωπικά ο Μιλόσεβιτς, να πετύχει οκτώ πόντους και να μειώσει σε 19-18 προτού ο Ντιαλό διαμορφώσει το 22-18 με τρίποντο από την γωνία.

Κακές επιλογές, εύκολα λάθη και κατάρρευση

Να μένουν κοντά στο σκορ συνέχισαν οι κιτρινόμαυροι που με καλάθι του Τσάλμερς και τέσσερις πόντους του Κουζέλογλου μείωσαν σε 26-24 και έδειχναν να έχουν το μομέντουμ.

Κάπου εκεί όμως ήρθε το μπλακ άουτ. Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη δέχθηκε ένα σερί 10-2 που έκανε το σκορ 36-26, με το παιχνίδι να μένει σε αυτήν την διαφορά μέχρι το 41-32.

Από εκεί και πέρα επικράτησε μία τρικυμία στην ομάδα του Άρη, με το Λαύριο να πετυχαίνει 12 συνεχόμενους πόντους για το 53-32 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Οι προσπάθειες του Κουζέλογλου δεν ήταν αρκετές

Ο Άρης με τρίποντο του Φλιώνη και καλάθι του Ντραγκίσεβιτς μείωσε στους 16 (53-37) ενώ αργότερα με επτά συνεχόμενους πόντους ο Κουζέλογλου μείωσε στους 14 (61-47). Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν και πάλι, συνέχισαν να είναι εύστοχοι στα τρίποντα και ολοκλήρωσαν την τρίτη περίοδο με 68-51.

Καμία αντίδραση, ήττα με κάτω τα χέρια…

Τίποτα δεν άλλαξε και στην τέταρτη περίοδο. Ο Λιτλ με τρίποντο μείωσε στους 14 (73-59) αλλά στην συνέχεια δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο. Όποτε προσπαθούσε να μειώσει το Λαύριο είχε τις απαντήσεις, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με σκορ 92-71.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button