Μπάσκετ

Ιωνικός: Η ΕΕΑ απάλλαξε τον Ευάγγελο Τσάπα

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε ότι δεν προέκυψε παράβαση στη φερόμενη παράδοση του μετοχικού κεφαλαίου από την Χριστίνα Σκέντζιου στον Ευάγγελο Τσάπα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέδωσε απόφαση σχετικά με την ανάληψη του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ Ιωνικός ποσού 215.800 ευρώ από την Χριστίνα Σκέντζιου στον Ευάγγελο Τσάπα.

Στις αρχές Μαΐου η πρώην πρόεδρο της ομάδας, Χριστίνα Σκέντζιου και ο Ευάγγελος Τσάπας είχαν κληθεί από την ΕΕΑ, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τη φερόμενη παράδοση του μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΕΑ:

«ΚΑΕ Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, Χριστίνα Σκέντζιου και Ευάγγελος Τσάπας, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις, σχετικά με την ανάληψη του μετοχικού κεφαλαίου ποσού 215.800 ευρώ από την τότε Πρόεδρο και Δ/νουσα Σύμβουλο Χριστίνα Σκέντζιου, “χωρίς κανένα απολύτως παραστατικό” και την φερόμενη παράδοσή του στον Ευάγγελο Τσάπα, ο οποίος σύμφωνα με τον τηρούμενο φάκελο της ΚΑΕ δεν φέρεται να έχει την οποιαδήποτε διοικητική ή μετοχική σχέση.

Δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία. Δεν προέκυψε παράβαση».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button