Ποδόσφαιρο

Ισπανικό δημοσίευμα για ενδιαφέρον της Χιχόν για τον Μάνου Γκαρθία

Σενάριο από την Ισπανία έρχεται με… πρωταγωνιστή τον Μάνου Γκαρθία, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα, η Σπόρτινγκ Χιχόν ψάχνει να βρει τρόπο να αποκτήσει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό του Άρη.

Υπενθυμίζουμε ότι η Χιχόν είναι η ομάδα απ’ όπου οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα elgoldigital… : “Η Σπόρτινγκ Χιχόν επιδιώκει να κάνει μια προσπάθεια για τον Μάνου Γκαρθία. Αυτή τη στιγμή, ο δημιουργικός μέσος είναι παίκτης του Άρη Θεσσαλονίκης”, ενώ μεταξύ άλλων τονίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πρόβλημα να γυρίσει στην Ισπανία ακόμη κι αν είναι να παίξει στη β’ κατηγορία.

Στο ίδιο δημοσίευμα, ο συντάκτης του κειμένου επικαλείται… πηγές προσκείμενες στο παίκτη αναφέροντας ότι ο Μάνου δεν θέλει να συνεχίσει στον Άρη και ζήτησε τη… βοήθεια της Χιχόν, κάτι που βεβαίως δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Καταλήγοντας, το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι άνθρωποι της Χιχόν και ο μάνατζερ του παίκτη έχουν ήδη ξεκινήσει να καταστρώσουν ένα σχέδιο για να υλοποιήσουν την μεταγραφή αυτή.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Μάνου Γκαρθία αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Άρη. Προφανώς και οι κιτρινόμαυροι δεν “καίγονται” για να φύγει ο παίκτης, όπως ουδέποτε υπήρξε εισήγηση του Άκη Μάντζιου για κάτι τέτοιο όπως γράφτηκε πρόσφατα. Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο πως όποια ομάδα επιθυμεί παίκτη του Άρη θα πρέπει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button