ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ισπανία: «Τρίποντο» για την Μπαρτσελόνα με τρεις ασίστ του Μέσι! (video)

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη με τον Κίκε Σετιέν στον πάγκο της πανηγύρισε την Κυριακή η Μπαρτσελόνα. Μάλιστα αυτή επιτεύχθηκε με μεγάλη ανατροπή.

Η ομάδα της Βαρκελώνης, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Μπέτις (1-0, 2-1), κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 στην αναμέτρηση που έριξε την «αυλαία» της 23ης αγωνιστικής της La Liga.

Μετά την ήττα στο «Μεστάγια» από την Βαλένθια, αλλά και αυτή στο «Σαν Μαμές» για το Copa del Rey από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η «Μπάρτσα» κατάφερε να πάρει το πρώτο της «τρίποντο» από την ημέρα που αποχώρησε από τον πάγκο της ο Ερνέστο Βαλβέρδε και να μείνει «ζωντανή» στη μάχη του τίτλου.

Ο Μέσι αυτή την φορά δεν σκόραρε, αλλά μοίρασε τρεις ασίστ στα τέρματα των Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς και Λενγκλέ.

Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι δύο ομάδες, καθώς στο 77΄ αποχώρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φεκίρ, σκόρερ του δεύτερου γκολ των γηπεδούχων και επτά λεπτά μετά τον δρόμο προς τα αποδυτήρια πήρε κι ο σκόρερ του νικητήριου γκολ των Καταλανών, Λενγκλέ. Νωρίτερα η Ρεάλ Μαδρίτης αν και βρέθηκε να χάνει στην έδρα της Οσασούνα σοβαρεύτηκε και επικράτησε με 4-1 των γηπεδούχων, διατηρώντας το +3 από την Μπαρτσελόνα

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button