Μπάσκετ

Ισπανία: «Εξετάζει Καββαδά η Ρεάλ»

Μία από τις επιλογές που σκέφτεται η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Βασίλης Καββαδάς, για να καλύψει το κενό του Τρέι Τόμπκινς που είναι τραυματία, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα!

Ο διεθνής σέντερ πριν από μερικές ημέρες, είχε δεχθεί κρούση από την Μπιλμπάο (όπου αγωνίζεται και ο Γιάννης Αθηναίου), αλλά δεν προχώρησε το deal. Τώρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «defensacentral.com», είναι στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Για ψηλό ψάχνει η «βασίλισσα» στην αγορά για την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και ενόψει των playoffs της Liga Endesa, λόγω του τραυματισμού του Τρέι Τόμπκινς.

Όπως αναφέρεται, λοιπόν, στο δημοσίευμα, ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος έχει ολοκληρώσει με τον Ηρακλή τις φετινές του υποχρεώσεις, βρίσκεται στη λίστα του Πάμπλο Λάσο και των συνεργατών του.

Οι άλλοι παίκτες που η Ρεάλ εξετάζει είναι ο Αυστραλός, Γουίλ Μάγκνεϊ, ο Μαλίκ Φιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Κλίπερς, καθώς επίσης και ο Ντάριους Μίλερ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Μπάμπεργκ και πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τους Θάντερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button